Rindunya dekat Blog!!!

13:39

RINDUNYA DEKAT BLOG!

Assalamualaikum....
Phewww!!! Genap 20 hari blog terabai.. busy apa pun tak tau!! huhhh rasa nak marah kat diri sendiri sebab tak mampu update blog macam dulu2.. kalau dulu mampu jer nak berjaga sampai jam 4.00 pagi walaupun mata dah rabak tetapi tetap jugak bertahan.. sebab nak pastikan esoknya wajib ada entri..tapi sekarang kekuatan tue dah tak ada.. bukan dah hilang minat dalam berblogging..tapiiiii benci internet macam siput vavissssss!!! 

tapi sekarang lega rasa dah habis pun kontrak dengan perkhidmatan YES yang TIDAK YES bagi aku!!! rasa tertipu pun yer jugak..streamyx jugak the best!! tapi itu lah sayangnya tak ada line lagi kat kawasan rumah Farah... itu yang Farah pi subscribe YESiputsedutcekikdarah! ada ke logik dalam sehari kouta internet boleh habis 3.5GB!!! gila ke apa??? ingat kita nie dok mengadap internet 24jam ka...kerja lain tak dak dah ka...huh..sedangkan Farah tengok video pun tidak..download pun tidak..tiba2 kouta dah habis 3.5GB!!! 

serius tak logik oiiiii.. agak2 la nak mencekik kouta pun!! then bila Farah buat complaint kat customer service diorg boleh bagi jawapan yg tah apa2 tah..tak boleh nak bagi details dengan tepat ke mana hilangnya kouta tue..choiiii sungguh tidak telussss ok! so memang bye bye lah...memang dok tunggu jer kontrak habis then nak terminate.. so sekarang dah terminate lega!!!...

now Farah cuma pakai plan internet mobile jer.. itu yang limited sangat nak update blog apatah lagi blogwalking...huhuhu..nak update kat ofis pun memamg lagi tak sempat..busy dengan tugas hakiki.. ini pun sempat curi update time lunch...sebab nak keluar tak boleh hujan lebat sangat kat luar...hahahaha.. so sempat lah lepas gian update blog..heeeee

Actually Farah ada hutang lagi 2 entri kisah #RayaFarah2015 kan.. rasanya dah tak nak update kot citer pasal raya tue.. sebab raya dah lama habis kot!! tak dah  feel dah aihhh nak citer pasal raya lagi..tapi tengok la kot la rasa nak citer jugak Farah akan buat Throwback jer la ek.. hehehe...

ok anggap jer la nie entri mukadimah setelah 20 hari menyepi..InsyaAllah akan cuba update blog secara kosisten lepas nie..banyak nak story nie.. story tengok teater..story pi holiday..eh semua nak story kat blog kesayangan nie..tapi tunggu next entri la na..heee  Bye!

Preview story yang akan menyusul... >__<


Teater Musical P.Ramlee


 #FarahEdykeKrabiLagi

 
#Short-gateway Cameron Highlands

Love,
Farah

You Might Also Like

25 comments

  1. yeayy dapat baca lagi kisah Farah...psst...gambar yang last tu cantik..mcm artis obersea la...

    BalasPadam
  2. wah ke krabi...kalo internet slow mmg xde mood nk update,,guna la unifi...lajuuuu

    BalasPadam
  3. welcome back!.. tp memang slalu baca org guna YES habis kuota cepat.. maybe ade org curik WIFI farah kot

    BalasPadam
  4. yelah...lama tak nampak farah
    takpe...kadang saya pun sakit hati dengan line internet

    BalasPadam
  5. Yui yes tahun 2016 tmt.. huuu lmbt lg.. ok tp mcm mhal lak

    BalasPadam
  6. kami dok kl pon line 4g yes macam siput jugak..lg dalam bangunan kadang takde line..huhu..

    BalasPadam
  7. patut la nak masuk bersawang je hehehe..selamat menulis kembali hehehe

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Farah..
    Welcome back.. tentu banyak entry yang perlu diupdate..
    Tak sabar tunggu, keep blogging... :-)

    BalasPadam
  9. streamyx jadi pilihan akak sejak mula kenal internet ni hehe

    BalasPadam
  10. gamba last kt cameron tu lawa ^_^

    *jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

    BalasPadam
  11. 20 hari banyak cerita yang tertangguh tu Farah. Akak pun sekrang dah jarang2 update blog dah tak macam dulu.

    BalasPadam
  12. hurm berendam tu yg tak menahan tu.. nak joinnnn..

    BalasPadam
  13. assalamualaikum.. rindu farah.. akak lagi lama tak update blog..

    BalasPadam
  14. kdg2 tasha pun lama tak update blog.. bila nk update mood ke laut.. idea tak da..

    BalasPadam
  15. cpt2...nk baca cerita kt krabi tu

    BalasPadam
  16. ila dr mggu lps xleh nk bukak blog..mampu dh block..bole bukak tp kene ade link yg direct ke entry tu..nasib baik iolsss dh masukkan blog uolsss dlm bloglist..

    BalasPadam
  17. Cantik kak farah bertudung ekin doakan semoga dipermudahkqn buat akak nti utk.berhijab...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||