SPONTANEOUS THURSDAY | Ragam Muhammad Emir Daniyal 3yrs

18:14

SPONTANEOUS THURSDAY | Ragam Muhammad Emir Daniyal 3yrs

Assalamualaikum..
Hai kesayangansss...hari nie Farah kena attend kursus selama 3 hari di Perak.. so selama 3 hari nie Farah harus tabahkan hati & kuatkan semangat terpaksa berjauhan dengan Muhammad Emir Daniyal..u all tahu tak budak tecik manjer seorang nie sekarang dah pandai rasa sedih bila Mama or Papa dia tak ada..

Hahhh begini lah ragam Muhammad Emir Daniyal kalau Farah or Papa dia tak ada..ini gambar sewaktu Farah & hubs pi bercuti kat Krabi tempoh hari.. adik ipar Farah send melalui aplikasi Whatsapp bagi tahu yang Emir dok pi menangis dekat gambar kami sambil sebut Mama..Papa..Mermer nak ituttt... Allah.. meraung terus aku!!!! T__T

Ya Allah... kuatkan semangat aku..3 hari sekejap jer kan...pejam celik dah Sabtu!!! :(

Love, 
Farah

You Might Also Like

15 comments

  1. dah pandai merindu...alahaiiiii emirrr ;-)

    BalasPadam
  2. alololo sekejap je syg~ sbr yee~

    BalasPadam
  3. alolo rindu dia ngan mama papa dia

    BalasPadam
  4. Adehh... sedih pulak tengok muka dia...

    Part dia takut, lagi comel. heee

    Balik cepat kak ~

    BalasPadam
  5. Alololo..kecian nyer..Kalau mama ada sayap sure mama dah terbang blk sekejap pujuk Emer

    BalasPadam
  6. kasihan emir.. tinggal esok je emir boleh jumpa mama..

    BalasPadam
  7. alaaaaaa mesti sedih tinggal anak kan
    harap mama daniyal tabah ok
    nti mama bw daniyal pi jalan2 ok

    BalasPadam
  8. bestnyeeee..bile nk update percutian hanimun krabi tu..xsabu ghase..hihi

    BalasPadam
  9. Alolo cian kat emir merindui

    BalasPadam
  10. alolololo tomey sngt ni.. ehehe.. kejap je kejap je nanti mami balik =D

    BalasPadam
  11. Alololo...siannya dia kena tinggal yerp.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||