TUDUNG ADIJUMA GIVEAWAY by ANIES

16:22

TUDUNG ADIJUMA GIVEAWAY by ANIES


Assalamualaikum...

Dah lama Farah tak join mana2 GA/Segmen lately nie..so hari nie meh nak support GA yang dianjurkan oleh blogger Anies..mana lah tahu ada rezeki boleh menang ke...heee

Alaa syarat kena citer tentang tudung ek.. tapi Farah tak ada citer yang menarik tentang tudung yang boleh dikongsikan la Anies..maklumlah Farah masih lagi di dalam proses untuk bertudung sepenuhnya..InsyaAllah....doakan la yer..

Tapi jika ditanya jenis tudung yang menjadi pilihan, Farah lebih selesa mengayakan tudung jenis shawl..sebab boleh lilit dengan bermacam2 gaya dan mudah dijaga...tudung bawal so far tak ada koleksi lagi.. tapiiiiii mana la tahu kot boleh menang best jugak nih..hati dah berkenan dengan tudung adijuma yang no.5 tue..so Anies, jangan lupa bagi Farah menang!!!!!!!!! hahahah..*larikkkkkkkkkkk =D


Love,
Farah



You Might Also Like

18 comments

  1. saya pon dalam proses nak bertudung...
    good luck yer!

    BalasPadam
  2. hehe... panjang cerita.. good luck kak ~

    BalasPadam
  3. Gud luck..tudung bawal pun boleh lilit jugak farah..

    BalasPadam
  4. tak pernah ada tudung AJ ni..kalau dpt free menang GA ni best jg

    BalasPadam
  5. thanks 4 ur support n participation...


    nak kasi menang? nnt laaa ye tggu 14 oktober... kat yasmeen SP ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. 😱😱😱 yasmeen... Jom boleh jer....hehehe

      Padam
    2. ok silang jari kelingking ;-)

      Padam
  6. gud luck farah..xpe slow2 improve.. ;))))))

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||