"Giveaway Duit Saku Dari BBL"

15:35



< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

You Might Also Like

28 comments

  1. Salam perkenalan dri blog http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=1

    BalasPadam
  2. GUDLAK..NAK JOIN JUGAK NI...

    BalasPadam
  3. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  4. Good luck dari ga sama jugak ;)

    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  5. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

    BalasPadam
  6. Good luck ye
    Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  7. Hye..dari segmen yang sama..jalan-jalan sini..done follow juga..#1006 :)

    http://ceritaejoy.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  8. tudia banyak duit saku tu kalau dapat syiok

    BalasPadam
  9. gudluck!
    jenjalan sini ^___^

    BalasPadam
  10. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  11. salam ukhwah dear. jalan-jalan dari segmen yang sama =)
    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    BalasPadam
  12. comelnyaaa nama GA ni.. ehehe..

    BalasPadam
  13. Fiefi follow sini #1010

    Dari segmen yang sama. Good luck!

    BalasPadam
  14. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
    Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

    BalasPadam
  15. menang tak kak farah? heheh

    robot mai dh.. alahai

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||