TEASER PERCUTIAN KE KRABI 2015 | #FarahEdyKeKrabiLagi

11:47

TEASER PERCUTIAN KE KRABI 2015 | #FarahEdyKeKrabiLagi  
Assalamualaikum...
Hai..Meh layan gambar teaser jer lah dulu yer..InsyaAllah full-story coming soon! hehehe...#FarahEdyKeKrabiLagi 2015
psst:-dalam beratus-ratus gambar yang ada..gambar candid yg hampir lemas di Phra Nang Beach jugak yang dipilih untuk tempek kat sini kan..hahaha..
macam mana i boleh lemas nanti lah i story in details kat next entri yer..heee. Bye!

With Love,
Farah

You Might Also Like

22 comments

  1. vavavavava...bestnyeeeee krabi..full story pelisssssss...

    BalasPadam
  2. Lemas?
    What happen mama emir huwaaaaa cepat update nak baca

    Pasni leh ikut jejak ke Krabi...tp kena tggu mata wang stabil dulu hehehhe

    BalasPadam
  3. syok p krabi...uiks hampir lemas

    BalasPadam
  4. tunggu next entry ni..wa..ke krabi rupanya..

    BalasPadam
  5. perghhh lemas pun sempat snap gambar...ok ok x sabar nak bc story uols tu nti
    cepat2 update ye

    BalasPadam
  6. best laa pegi krabi.. nie betul2 lemas ke memain? heeee

    BalasPadam
  7. teringin nak ke sana juga.. camna boleh lemas tu farah?

    BalasPadam
  8. woaaat ? hampir lemas ? ooohemgi.. cepat2 citer kakak.. tak sabar nak tahu gak ni..

    BalasPadam
  9. tunggu la ada superbike nnti, nk cruise ke sana.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kata superbike.. nape cruise plak ?

      Padam
  10. tak sabaq !!!! cepat sikit boleh... hik2

    BalasPadam
  11. Hampir lemas? nasib baik selamat..

    BalasPadam
  12. sila cerita ..mana nak tau ada tips utk kesana...hehe bestnyaaa♥

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah la tak ada apa2... jauh perjalanan penuh pengalaman kan...

    BalasPadam
  14. pengalaman itu yang ;paling berharga kan....

    BalasPadam
  15. Alhamdulilah kak farah tak ada apa2

    BalasPadam
  16. kak farah ni saja buat suspens la tu kan. hahaha
    lepas ni tempek muka geng PBU pulak.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||