ONLINE REVOLUTION SALE @ LAZADA 11.11>12.12 | APA YANG MENARIK???

22:49

ONLINE REVOLUTION SALE @ LAZADA 11.11>12.12 | APA YANG MENARIK????

Assalamualaikum darlingsss..
Hai...Ingatkan pagi tadi Farah nak sambung lagi citer percutian ke Krabi tempoh hari..tapiiiii ermmmm lain pula yang jadinya..sebabnya hari nie, se-pagian Farah dok melekat dan terlekat jer kat depan pc #onlineshoppingmall..kat mana lagi kalau bukan di Lazada..agagaga..al-maklum ler hari nie kan dah start OnLine Revolution Sale!!! Farah sememangnya dok menanti tarikh keramat 11.11 nie tiba.. sebab tak sabar nak membeli beberapa barang kehendaknafsu keperluan di Lazada tu haaaa...

Apa yang Farah beli..meh chikidaut!!! =D

Weeee Samsung Galaxy Note 5 [KLIK]!!!..the reason i beli handphone nie bukan sesaja gatai nak tukar handphone sebab ikut trend ke apa yer..tapi pembelian nie dibuat selepas Samsung Galaxy Note 2 Farah dah arwah minggu lepas...memang dah tak dapat nak diselamatkan lagi..penyakit dia kronik sampai arwah..apa pun tak boleh nampak dah..gelap-gelita selepas terjatuh lagi buat kali ke patpolohjuta.. adoiiii careless sangat!!!! InsyaAllah selepas nie, Farah berjanji akan menjaga kesayangan si 'silver titanium' nie dengan sepenuh kasih sayang yang tak berbelah-bagi...heee..

tahu tak...yang bestnya lagi membeli-belah di Lazada nie, bukan sahaja harga yang ditawarkan tak masuk akal.. tetapi kita turut boleh dapat CASHBACK REBATE sebanyak 6% daripada harga pembelian!!! contoh:- macam Samsung Galaxy Note 5 nie, Farah dapat beli dengan RM2104.66 sahaja selepas rebate! Alhamdulillah...jimat RM600 jugak ok..mana nak dapat harga terlajakkk murah macam nie kat tempat lain kan...bab originality pun jangan risau..memang ORIGINAL SAMSUNG!!! ada SME warranty 1 tahun..=D



Ok untuk produk Shake & Take 3 Juice Smoothie with 2 Travel Bottles Purple [KLIK] nie bukan Farah yang punya yer..tapi member ofis punya..dia memang dah lama sangat dok berkenan dengan benda nie..so memandangkan hari nie harganya sangat murah, so dia terus suruh Farah tolong belikan.. kekononnya tiap hari nak minum jus buah-buahan la.. nak diet katanya..ok tak pe kita tengok. menjadi ke tak diet dia nanti..hehehe..


Polarized Sport Sun Glasses HD [KLIK] ini pun bukan Farah yang punya juga!! biasa la bila lepak kat shoppingmall mana boleh sensorang jer dok shopping kan..harus ajak member2 semua shopping secara berjemaah sekali..hahaha..barang nie member Farah nak hadiahkan untuk husband dia.. auwww so suwitttt kan..psst Min...nanti u jangan lupa share tau gambar selfie husband pakai sunglass nie..i nak tengok...heeeeee =D




dan barang yang terakhir yang Farah beli adalah Professional 40 Spin Mop With 2 White Mop Heads[KLIK] .memang Farah dah lama dok berkenan nak beli benda alah nie.. hahaha...adoiii dah macam tak dak benda lain dah nak membeli kat Lazada kan....hahahah.. Ehhh suka i la. mop rumah i dah buruk dan busukkk..so dah tiba masanya la digantikan dengan yang lebih canggih sikit.. baru la semangat nak mengemop rumah setiap hari kan..hehehe.. 

Ok now meh i nak share link nak ke shopping mall Lazada.. mana la tahu, kot2 la nak pi window shopping jugak kat sana..heee.serius best gila shopping kat Lazada..sale kali nie memang terlajakkkkkkkkk murah la!!! nasib baik poket i dah kering.. kalau tak mau seharian dok mengadap pc jer nie..hehehe...

Lazada Malaysia
Sila klik pada gambar di atas untuk ke pautan Online Revolution Sale Lazada 
sale start from 11.11>12.12..So Hurry! grab the best deals ever!!!


Selamat bershoppingannnnn!!!!!!!!!! Bye darlingsssss..

With Love,
Farah

You Might Also Like

24 comments

  1. menarik....kena rebut peluang murah

    BalasPadam
  2. Alaaaa dah terlepas. Mcm berminat kat mop tu je.. ehem2 bestnye ada hp baru nnt. Kihkih

    BalasPadam
  3. wah...semuanya menarik ni ...teringin jugak nak beli mop tu la.. :)

    BalasPadam
  4. Salam kenal n follow sini

    BalasPadam
  5. rambang biji mata tengok sale kat lazada

    BalasPadam
  6. dah p terjah smlm..memang murah2 gilosss..vavava..samsung note 5 yuuuu..bestnyeeee..

    BalasPadam
  7. Wow..bestnya shoping klik2 aje kan..hehehe

    BalasPadam
  8. hamboiiii ini dah terlajak sakan membeli belah ni ;-)

    BalasPadam
  9. terlambat..huhu :(
    semalam tgk pampers murah, malam td tgk dah naik balik harga...ruginya tak terus beliiii..huhu

    BalasPadam
  10. aik dah lepas lah pulak haha

    BalasPadam
  11. mujur dah terlepas..klu idak terbang lagi laa duit mokcik..hihihi

    BalasPadam
  12. akak !!! ur fault !! ur fault.. dekat sejam da ni kat page Lazada..

    BalasPadam
  13. k lily nak beli cabinet tupperware tu, senang nak simpan tupperware yang melambak2 ni kan

    BalasPadam
  14. Wah, shopping banyak yer Farah ^-^

    BalasPadam
  15. kak farah mop spin tu harga berapa

    BalasPadam
    Balasan
    1. ekin..harga dia RM49.. tapi kak farah ada voucher lazada RM30..so jadi RM19 jer la..hehehe

      Padam
  16. ada juga usha..tapi tak grab apa-apa pun
    hampeh betul...hehe

    BalasPadam
  17. eheheh akak berjaya menggoda CT kak.. terlebur dah duit kak haha..

    BalasPadam
  18. huhu tapi sebab shopping sket ja.. xdak la voucher..

    BalasPadam
  19. jommmm shoping tp kt tmpat lain. heheh
    lazada mcm xberani la. zalora ok :)

    BalasPadam
  20. Assalam farah,
    haammbooiihhh
    sopim sakan uols he3

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||