WW | CRAVING FOR ROCKSTARZ BURGER!!!!!!!

16:26

WW | CRAVING FOR ROCKSTARZ BURGER!!!!!!!

Assalamualaikum darlingsss
Uwaaaaaa melting tengok ROCKSTARZ BURGER nie tau.. hari tu tak jadi pi terjah dengan geng #bloggerutaraofficial yang lain..sebab last minit ada hal.. huhuhu.. *telanairlurjerlah..tak pe2 minggu depan InsyaAllah akan pi terjah jugak!!! 

Tapi kalau u all dah tak sabar nak tahu sempoiii ke tidak ROCKSTARZ BURGER nie jom cepat LIKE FB PAGE 


kat situ nanti, u all boleh baca sendiri review daripada geng #bloggeutaraoffical tentang keenakkan burger nie ok..=D


With Love, 
Farah

You Might Also Like

22 comments

  1. tggu dtg sn laa...farah blwh bw kan? ;-)

    BalasPadam
  2. huhuhu.. nak buat mcm mna kan.. takpaa kak, inshaAllah lepas ni.. :)

    BalasPadam
  3. Adoi...tak sabar nak ulang jejak kaki ke sana..

    BalasPadam
  4. Kita tgk pun dah meleleh2 hihi..blm lgi mrasa

    BalasPadam
  5. tak sabaq nk makan lg... hehehe

    BalasPadam
  6. Mlm2 ni tgk burger rasa nk drive rhru mcd je. Hehehe

    BalasPadam
  7. wow..sedapnya kan...terasa nak makan burger ni

    BalasPadam
  8. tebalnyeee...camne nk mkn tuuu...huhu

    BalasPadam
  9. mak oiiiii..dapnye farahhh..kejam tau! hukhukhuk

    BalasPadam
  10. tingginya burger.. setinggi bangunan komtar no.. hihihi

    BalasPadam
  11. #minggudepan

    #kakelyangajargunahashtagbebanyak

    #bloggerutaraofficialserburockstarzburgerlagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. #haha
      #barulahsuperbbbbb
      #rocktheworld
      #28hb
      #yeyehhh

      Padam
  12. #mokcikjeles
    #tolongmakanuntukmokcik
    #huhuhuhu

    BalasPadam
  13. meleleh...tak tahan godaan beger ni...

    BalasPadam
  14. teringat nina. hahaaa jeless tauuu eiqa tengok gambar blogger2x jumpa ni. Haii akakkkk, jumpa kat sini pulak kitee :P

    BalasPadam
  15. yang tak p lgi dah mengidam nak makan burger ni

    BalasPadam
  16. ada baca kat blog CT
    teruja saya tengok. kalau dekat memang p dah!

    BalasPadam
  17. eheheh memang dasat tol penangan beger ni..
    patty dia sedap.. i approve cewah i approve tu.. ehehe..

    BalasPadam
  18. kak farahh dimanakah entry nya.. hahaha

    BalasPadam
  19. Assalam farah,
    alolooooooooooo
    xdapek lgi yer cravign uols ni
    sabor naaaaaaaaa

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||