Jom Beli Acrylic Makeup Container Murah!!!!!!!

10:03


Assalamualaikum...
Haiii girlsssssss...straight to the point jer lah yer.. hari tu ada la beberapa orang dok pm Farah tanya kat mana Farah beli acrylic make up container macam nie [LINK] .. tapi masa tu tak dapat nak tolong sebab Farah dah lost contact dengan supplier yang Farah beli tu..

tapi semalam ternampak make up container yang sebijik sama macam Farah punya jual kat website LAZADA!!! Harga dia jauhhhhhhhhh lebih murah pulak tu..sobs..sobs...

So girlssssss..haa apa u all tunggu lagi..pi la cepat-cepat terjah LAZADA..jangan dok tunggu lama-lama pulak.. takut nanti out of stock, gigit jari la u all...

Ok nah Farah share sekali link benda nie kat bawah.. u all klik jer and purchase dari situ..jangan kata i tak payung okeyyyyy sayang-sayang.. =D



RM 46.24

Before RM 92.48,

You save 50%

RM 18.72
Before RM 37.44,
You save 50%


With Love,
Farah

You Might Also Like

14 comments

  1. nak gi usha jap.hehe thanks yer kongsi link =)

    BalasPadam
  2. Saya tak banyak barang make up. Kalau beli, buat letak pensel je kot X'D

    BalasPadam
  3. alahai..cantik n kemas..:)

    BalasPadam
  4. make up pun xdak hehehe

    BalasPadam
  5. Terbaikkkkk...
    Kena p terjah

    BalasPadam
  6. wahhhhhh..murahnyeeee..

    BalasPadam
  7. Uishhh murah. Tp tula kira xde barang mekap banyak :D

    BalasPadam
  8. wah.. bestnya... tasha tengah usha2 diy make up container yang simple...

    BalasPadam
  9. okey nk usha kejap harap2 ada lagi lah ....

    BalasPadam
  10. jue nyer mekap semua dlm bag comel jer.. tu pun malas betul nak mekap skrg ni.. huwaaa

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||