CIK 'WHITE LIVI' KENA LANGGAR LARI!!!!

13:16

Assalamualaikum..
Kejadian bulan lepas..kereta Farah kena langgar lari dengan manusia tak guna.. sudah la buat salah...lari macam pengecut pulak tu! mama Farah sempat ambik no plat belakang jer.. kereta jenis 4WD color putih.. Haishhh...otak dia letak kat mana tak tahu la.. nak kata tak nampak, kejadian tu waktu pagi kot..around 9.00pg..and ada khemah punya besar lagi kat situ.. tak kan la buta lagi.!!!!!


apapun Farah redooo jer la dengan musibah nie.. hari nie hari kita.esok-esok hari orang yang langgar lari tu pulak kan.. nanti dia rasa la pulak yer.. Allah sekarang bayar cash.. tambah-tambah doa orang yang teranaiya macam i kan..


sedih tengok keadaan kereta.. nak claim insurans macam tak berbaloi jer.. nanti effect kat NCD.. tak pasal tahun depan kena bayar insurans mahal.. huhuhu..


yang paling kesian kat khemah ni la.habis rosak kerana sikap orang yang buta hati..buta perut..buta segala-galanya..


Tapi syukur, tuan khemah langsung tak nak ambik ganti rugi walaupun Farah memang nak bayar.. Ya Allah.. baiknya hati dia kan.. semoga perniagaan dia terus maju dan kaya-raya..nanti Farah share kat sini no telefon dia yer.. kot-kot u all nak sewa khemah area Sg.Petani boleh contact dia..=D



Nie la keadaan kereta kat workshop tempoh hari..melayang RM400.00.. Ermmm.. redoooooooo...

psst:-Moral of the story dari kejadian nie kan.. Farah nak komen sikit jer.. ikutnya dah setahun lebih kami buat permohonan bumper jalan dekat MPSP..tapi sampai sekarang tak buat-buat pun.. tak kan la nak tunggu ada kejadian orang kena langgar lari and MATI baru nak datang buat bumper kot?????????? patutnya kena la ambik serius sikit...kita mintak bumper sebab tak nak kejadian macamni la berlaku.. sekarang baru kena kat harta-benda.. kalau kena kat orang???????????? renung-renungkan la yer..



With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

8 comments

  1. hish kat kwsn perumahan pun nak bwk laju ke. yelah sebab tu lah sesetengah tempat bukan main banyak lagi bumpernya. padan muka sapa yg suka laju laju tu, melambung terus.

    BalasPadam
  2. Teruknya perangai yg melanggor. Dengan khemah skali patah. Hadoi kurang asam betul. Takpa kak. Smoga Allah swt yg membalasnya.

    BalasPadam
  3. kiranya langgar skali khemah tu ye...isk2 sbr je la

    BalasPadam
  4. ishh geram dengan orang macam nih.. tak pa, mungkin Allah akan balas dia dengan cara yang lain.. kita doa jelah..

    BalasPadam
  5. kalo x ritu dah naik ms livi ke ikea
    alhamdulilah ms livi dah sihat kuikuikui
    kurang ajaq itu org

    BalasPadam
  6. huiyoo ! guna 4WD.. nasib baik tak kena orang.. kalau kena orang, mau melayang jugak orang tu...

    BalasPadam
  7. Kak. Yg merah2 kat kereta tu apa kak. Mcm darah je nmpk gayanya.

    BalasPadam
  8. kena psg CCTV nmpk nyer...biar sng kn detect then buat report polis org2 mcm ni x bleh dibiarkn... nnt makin menjadi2 perangainya

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||