SIMPLE DEKORASI | MEJA KOMPUTER BILIK TIDUR UTAMA

15:45


Assalamualaikum..
Actually memang dah lama plan nak tukar meja komputer baru kat bilik tido Farah..sebab meja komputer lama kaki meja dah bunyi ngok..ngek..ngok..ngek dah...hehehe
so alang-alang, baru-baru nie dah pi ke KL, so sekali singgah kat IKEA la...memang dah lama dok aim meja komputer kat IKEA tu haaa..haishhh..macam la kat SP and Penang tak dak jual meja komputer kan..hahaha.. lepas beli, esoknya terus mintak husband pasang..tak menyempat-nyempat dah! over sangat kan i nie.. nasib baik la husband ikut jer kehendak isteri wengg dia nie..hehehe.. *macihsayang

Dan hasilnya........


Cantik tak meja komputer baru i????? baru la ada mood nak update blog kannnn...
Ok la nanti i share pulak dekorasi balcony na..ada benda baru yang i beli kat IKEA jugak...heeeee

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

12 comments

  1. simple but nice..senang nk update...akak update sambil baring atas tilam hehe

    BalasPadam
  2. cantik sangat.. nasib pilih yang ni..

    BalasPadam
  3. cantik. kemas and selesa. tapi kalau i zaman ber-assignment dulu suka meniarap. sambil buat assignment sambil updt blog. skrg nak taknak kena duduk je lah sbb pakai pc opis . hjehhhe

    BalasPadam
  4. nice la.. jue beli hat biasa jer rm99 yg petak tu jer..

    BalasPadam
  5. Wah..lps ni berdesupppp ler entry kuar

    BalasPadam
  6. wah,,cantiknya bilik..tapi meja tu memang simple sangat2...

    BalasPadam
  7. ish mcm tergoda lak meja n kusi tu farah..

    BalasPadam
  8. nice and simple.. sesuai ngan bilik tu

    BalasPadam
  9. Simple je meja komputer tu. ok la tu tak makan ruang sangatkan.

    BalasPadam
  10. Amboiii. Senang lah ipdate blog nanti. Weehuuu

    BalasPadam
  11. ok mn cite vietnam? hahahahah

    BalasPadam
  12. tunggu IKEA PENANG kak farah 2018 !! berjanggut tunggu. hahaa
    lawa dh.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||