LUNAVIE | PREMIUM NURSING COVER & DISPOSABLE BREAST PADS

21:57

Assalamualaikum...
Hey para suami di luar sana.. masih tak terlewat lagi kot untuk hadiahkan isteri tersayang produk yang best dan terbaharu dari LUNAVIE iaitu PREMIUM NURSING COVER & DISPOSABLE BREAST PADS sempena HARI IBU nie..

Apa yang menariknya tentang 2 produk nie..meh checkdaut!

PREMIUM NURSING COVER


Covered Goods multi-use nursing covers give you all the benefits that the traditional covers do and more!
  •          Also functions as a car seat cover, scarf, and shopping cart cover
  •          Provides true ALL OVER COVERAGE front and back
  •          Made of comfortable, stretchy fabric
  •          Takes seconds to put on and take off
  •          Alleviates any worry that your baby will kick or pull your cover off
  •          Features a flexible neck that can be worn down under one arm and also 
             allows you to peek in to make sure your little one has latched properly
  •          Can be folded very small and in any fashion for storage
  •          One size fits most

 DISPOSABLE BREAST PADS

  • Super absorbent & leak proof - day or night
    - Locks in moisture for optimum dryness and comfort
  • Perfect fitting
    - Contoured 3D shape to provide perfect & discreet fitting
  • Ultra thin & discreet under clothing
    - Helps mums look and feel great between breastfeeds
  • Double adhesive tape
    - Non-slip tapes to keep pads in place
  • Hygienic & Convenient
    - Each breast pad is individually wrapped

How to Use :
1) Remove the individually packed breast pad from the packaging
2) Peel off the double adhesive tape
3) Stick the pad on the inside of your bra cup. Make sure the soft cotton lining is facing your skin

Caution :

- Change your breast pad frequently
- Keep out of reach of children
- If irritation occurs, discontinue use. Condult your doctor if condition persists





Bagaimana bagus tak kedua-dua produk nie..dengan adanya produk ini, Farah pasti kaum ibu tidak lagi perlu berasa gusar untuk breastfeed anak tersayang di tempat-tempat public.. ditambah lagi dengan kualiti kainnya yang lembut dan tidak panas pasti anak kita pun tak akan berasa rimas..=D



Tahu tak PREMIUM NURSING COVER nie juga dapat dijadikan sebagai skaf.. siapa cakap ibu yang brestfeed anak tak boleh nak kelihatan cantik dan bergaya..Nah lihat saja contoh gambar yang Farah share di atas nie ha..bergaya tak???..of coz la kan.. Eh! terdapat banyak lagi pilihan corak yang ada tau..semuanya cantik-cantik..nanti Farah share link yang u all boleh terjah kat bawah ok!.... =D


Bagi Farah, kaum ibu di sana "mesti..mesti..mesti" harus cepat-cepat dapatkan kedua-dua produk terbaharu keluaran LUNAVIE nie ok..Harga jangan risau memang sangat-sangat berpatutan!


For more details boleh layari:-
Instagram : @lunavie_com

With Love,
FarahGlanzDotCom


You Might Also Like

12 comments

  1. semoga ada aura dpt emir jr okbai :)

    BalasPadam
  2. menarik hehehe. tp skang adra adoiyai pakai nursing cover ditariknya

    BalasPadam
  3. assalamulaikum kak farah baru ada semangat nak blogwalking jap wahhh senang sangat ya nak bf baby di tempat awan tak risau dah bila ada benda ni...

    BalasPadam
  4. JALAN-JALAN SINGGAH

    http://jmbelog.blogspot.my/

    http://ohbloggerr.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. Wahhh.. pproduk yang amat bagus sekali

    BalasPadam
  6. wah menarik ni..noted siap2 utk baby baru nanti

    BalasPadam
  7. Nursing cover & breast pad penting untuk ibu menyusu ☺☺

    BalasPadam
  8. ada 1 corak je ek farah?

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||