Trip Family Day Ofis Husband ke Pulau Langkawi | Last Part

14:40

Assalamualaikum...
Yayy...dah sampai kita ke part yang terakhir..lepas nie tutup buku citer trip ke Pulau Langkawi nie ok!
Let's layanzzz.....

Keesokan paginya..dah ready nak check-out..


sekejap jer 3 hari kat sini dah nak balik.. 

bergambar kenangan untuk kesekian kalinya kat Dawn Chalet..


Hari last memang reserve untuk aktiviti shopping la... 1st stop, kami singgah di Kompleks Haji Ismail Group yang baru tu.. tempat nie memang besar dah lebih selesa kalau compare dengan tempat yang lama tu..


macam biasa.. banyak benda yang boleh beli kat sini.. 

coklat jangan cakap la.. dari yang pernah dengar sampai yang tak pernah dengar ada kat sini..  tapi balik-balik i dok memborong coklat yang sama jer.. DAIM & KISSES... hahaha


Paperooooo...i beli la jugak sekotak.. tapi habis kat atas bas jer..

settle borong coklat dan seketoi vacuum flask kat sini.. jadi la dari tak membeli langsung kan.. hahaha

Ada la beberapa tempat lagi yang kami singgah.. tapi i just turun cuci mata jer.. tak dak mood nak membeli kali nie..tak tahu kenapa..

See... itu jer la plastik yang ada.. memang tak membeli apa pun kali nie.. hehehe

Lebih kurang jam 6.00ptg kami pun bertolak balik ke Jeti Kuala Perlis.. maka dengan itu tamatlah kisah 3H2M bercuti di Pulau Langkawi...

psst:-lepas nie kena gap 5-10 tahun kot baru datang bercuti kat sini balik..sebab serius i dah rasa bosan dah datang sini.. tak tahu kenapa..hahaha


With Love,
FarahGlanzDotCom



You Might Also Like

10 comments

  1. selalu sgt pergi kot...tu yg boring...

    BalasPadam
  2. Hari tu akk pegi blm puas dpt jalan...
    Sbbnya xd bajet sgt maklumla dtg bwk anak reramai...bajet mmg akk spare utk makan je...
    So. Mmg kena repeat lg nih...hahahaha

    BalasPadam
  3. kalau ada trip, bila sebut lgkawi xbrapa nak pi.. mgkin sbb dh pi walaupun xbyk kali. 2 kali pn dh cukup kot. unles ada aktiviti yg lain2..

    tp.. kalo dh ade rumah sndiri, agak2 mmg harini dpt rumah, esok nk pi lgkawi dah. hihi

    BalasPadam
  4. Pepero bole habis dlm bus. Wow.. favourite sy tu kak. Whitaker almond pun sy suka. Ohh rindu nk mkn choc.

    BalasPadam
  5. Coklat BAIM tu coklat apa? Ke Daim? Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kah..kah..kah.. nasib baik ada orang tolong betul kan.. dok rasa mcm pelik jugak.. tapi hentam saja la..janji bunyi lebih kurang..hahaha.. btw thanks bro! =D

      Padam
  6. bestnya pergi langkawi bila ekin nak sampai sana... emmmmmm

    BalasPadam
  7. apsal x membeli? at least utk sy daim 3 kotak hahahahhaah

    BalasPadam
  8. hahahah.. serius langkawi dh bosan p 3x still the same

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||