Celebrate Birthday Muhammad Emir Daniyal Yang ke-4th Di Restoran Arabian

14:24

Assalamualaikum..
27.06.2016 genap setahun lagi usia budak tecik manjer i, Muhammad Emir Daniyal.. aduiii kenapa cepat sangat masa berlalu nie..sedar tak sedar dah 4 tahun dah dia..huhuhu..

Tahun nie macam tahun lepas jugak..birthday Emir Daniyal jatuh dalam bulan puasa..hahaha..so tak boleh la nak buat birthday party untuk dia..tahun lepas we all celebrate kat rumah jer sebab bulan puasa..tak kan tahun nie pun nak celebrate kat rumah jugak..kesian pulak kat dia..so i dan edy plan celebrate kat luar kali nie..meriah la sikit yer dak..

so we all pilih Restoran Yazeeda Arabian..tempat nie i tak pernah try lagi..tapi tengok dari segi decoration macam cantik berseri-seri jer...so tak nak pikir banyak terus deal! 

I order set Nasi Arab Mandy untuk 15 orang makan.. kek pulak i tempah kat Kedai Kek Just Bread.. kedai kek nie tak jauh pun dari restoran nie..selang 3 kedai jer..hehehe...i siap mintak tolong amoi tue hantar kek yang i tempah tu kat restoran nie..senang tak kerja i.. muahaha...

yang bestnya lagi pasal restoran ni, dia ada satu ruang khas yang sesuai untuk event..special la sikit kan.. konsep makan pun ala-ala duduk bersimpuh gitu..


ruang yang i tempah nie macam atas stage..kiri kanan ada langsir lagi..kalau rasa nak privacy boleh jer tutup.. tapi we all tak tutup pun la.. 

yang paling awal sampai m&f in law i.. tue yang tudung purple dengan baju coklat tu..=D


kek nie budak tecik manjer yang pilih..tak habis-habis dia dengan ultraman..hurm..layankan jer la permintaan birthday boy...

btw nampak tak color rambut birthday boy??? aahaaa...rambut birthday boy pun kena la special jugak kan..=D


27-06.2012 ~ 27.06.2016 (4 tahun)

 

Ok jom potong kek! dari tadi dia dok geram jer nak potong kek.. jenuh dok kepung suruh dia tunggu sampai waktu berbuka..

Happy Birthday to you..Happy Birthday to you..Happy Birthday to Emir... Happy Birthday to you.. May Allah Bless you always sayang Mama..

Abg Irfan pun nak tumpang sekali.. =D

Bismillah..Eh sedap tau kek nie! i pilih flavor vanila + blueberry..  


















Alhamdulillah majlis malam tu berjalan dengan lancar..tunggu tahun depan kita plan lain pulak...hahaha
  

Muhammad Emir Daniyal,
"Happy 4th Birthday sayang..Mama & Papa sentiasa doakan semoga Emir membesar menjadi anak yang soleh..hemsem.. bijak..kaya-raya dan membanggakan Mama & Papa..Semoga kita sekeluarga menjadi sebuah keluarga yang bahagia dunia akhirat yer sayang...Mama & Papa sayang Emir sangat-sangat!!!!! and banyak-banyak!!!!! *muahciked =D


With Love
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

9 comments

  1. sapa punya birthday ni? abf irfan ke emir punya? heheheeh...

    BalasPadam
  2. amboi...da bujang dia ye...nampak happening sangat majlis emir ni

    BalasPadam
  3. Emir rmbut tu rancakk sangat laa

    BalasPadam
  4. Hppy birthday emir hensem!

    BalasPadam
  5. wah meriahnya birthday dia.. lawa rambut.. hehehe..

    BalasPadam
  6. apeniiiii kongsi kek. hahahaha
    dh besaq anak teruna ni

    BalasPadam
  7. meriahnyaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||