HELLO! I'M BACK!!!

11:29


Assalamualaikum...
Hai kesayangan!!!!! lamanya i tak update blog kan.. dah la blog sendu..lagi sendu-sesendu-sendunya la....tapi bila tengok pada statistik blog rupanya masih ada lagi readers kesayangan yang sudi singgah....so sejuk la sikit hati i..terus tak jadi nak stop blogging. hahaha..

So hari nie nak update apa yer.. ermmmmmm...actually banyak benda nak story nie..banyakkkkkkkkkkkk sangat-sangat.. sampai tak tahu nak mula yang mana dulu..hehehe..tak pe hari nie kita sembang santai-santai jer la dulu ok..tengah seru mood nie..InsyaAllah lepas nie i akan cuba update blog balik macam dulu-dulu na...haiii la otak please jangan tepu sangat boleh!..huhuhu 

Oh yer..ada tak yang perasan blog i dah berdomain.-www.farahglanz.com- tapi tu lah..orang berdomain..i pun sibuk nak berdomain..last-last habis semua setting blog i lari.. income dari blog pun dah tak masyukkkkkk...so sad! huhuhu..ruginya rasa.. menyesal pun ada tukar domain.. uwaaaaaaaa..maybe kena setting balik tu.. tapi tu lah..i tak reti nak main coding2 nie..ada yang pandai tak meh tolong edit blog i sat..nak yang design simple jer..macam templete wordpress tu ke..tapi tak nak la yang caj mahal-mahal...blog sendu jer pun.. kalau blog diva tak pe la caj mahal2..hahaha..so sapa yang pandai edit blog meh pm i mehhh! i nak sekarang jugak!!! baru la ada mood nak update blog laju-laju nanti...heee

nah tempek sekeping gambar penyeri entri.. hahaha..romantica de amor kat Seoul, Korea.. ;p

With Love,
FarahGlanzdotcom

You Might Also Like

9 comments

  1. Bila nak cita psal korea ni kak farahhhh???

    BalasPadam
  2. welcome back Farah.. amboi baru timbul setelah lama tenggelam..

    BalasPadam
  3. hah mana menghilang..pi holiday lama sgt ke heheh...welcome back

    BalasPadam
  4. ni betul2 back ka hahaha

    BalasPadam
  5. akhirnya mssecretary dah kembali

    BalasPadam
  6. x sabarnya nk tggu entri korea ni

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||