Me..Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng!

11:49


Selfie dengan dak kecik 2 ketul nie masa event SBB 2016.. heee..

Assalamualaikum...
Hai darlinggggg, Eh! u all dah bawak ke anak-anak pi tengok citer Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng!..last week i ada la plan nak bawak anak-anak pi tengok citer nie kat pawagam..sebab anak-anak i minat giler dengan Upin & Ipin..sampaikan tiap-tiap hari dok ulang-ulang play citer nie dekat Youtube tu haa...

FYI, i dah hampir-hampir tau nak book tiket online masa tu..tapi last minit tak jadi selepas terbaca review yang agak kurang memuaskan dekat FB pasal citer nie..hahaha.. Fuh!! selamat duit i kan.. kih..kih..kih..aduiii la besar betul pengaruh viral nie kan.. :D

katanya citer Upin & Ipin kali nie tidak menepati citarasa untuk golongan kanak-kanak, sampaikan ada parents yang keluar panggung sebelum citer tu habis..Fuhh biar betul sampai macam tu sekali ek?????? huhuhu
sesiapa yang dah pi tengok tu cer tolong komen sikit..betul tak best ek????

psst...alaaaa.. tak pun tunggu jer la...nanti2 confirm citer nie akan keluar dekat Astro First or dvd jugak kennnnnn...heee


With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

13 comments

  1. Kita pun suka lyn upin n ipin..lain org lain citatarasanya kn, kita blm lgi pi tgk, nak pi pawagan sah2 penuh lgi2 cuti skul, tunggula kuar kat tv nnt hihi,

    BalasPadam
  2. perghh..berwajah baru..cantik..:)

    BalasPadam
  3. OK JE dah tgk citer nie lebih kepada movie dan kisah aqish..upin tu cuma selingan sahaja hehe

    BalasPadam
  4. hihihi.. itulaa ramai gak yg ckp kurang best.. tp HH review best.. husna tak baca lg..

    BalasPadam
  5. anak-anak ??? wahhh !!! heee

    BalasPadam
  6. ada kata best ada kata kureng menyengat... x tau laa.. sbb x tgk lg kn hahaha

    BalasPadam
  7. citer tu upin ipin tak banyak muncul, ada pun sekali sekala bila Aqish panggil.. bagi budak kecil mungkin agak bosan laa layan citer nih, kalau budak dah sekolah lebih paham citer nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iye ke kak eyda.. Camtu memang x la anak Sha tgk.. Nasib baik belum beli tiket lagi.. Bebudak nie memang suka upin ipin.. Tapi kalau dah tak banyak upin ipin mesti diorang bosan..

      Padam
  8. Tu la.. banyak gak yang komen kata tak best...

    BalasPadam
  9. Banyak yang komen kata tak best. Wallahualam.
    Sometimes dorang ni komen mcm nk menjatuhkan je.
    Apa2 pun atas citarasa orng kn.

    BalasPadam
  10. Klau sy nk tgk, tunggu cite ni dh mncul kt utube je la. 😂😂
    Nk tgk wayang tu rsa nya x kut.

    BalasPadam
  11. Ekin pun tunggu tengok kat online gak hihihihi

    BalasPadam
  12. x penah bwk p tgk wayang lg si Aqil tu sbb dia byk tnya n suka ckp kuat2...hahaha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||