WW | KALENDER CUTI UMUM 2017 KHAS BUAT SI TRAVELERS!

15:53









picture sumber FB Suria.FM 



Assalamualaikum...
Heyyy..sekejap jer esok dah masuk 1hb Disember kan.... maknanya hanya tinggal lebih kurang sebulan sahaja lagi sebelum tahun 2016 melabuhkan tirainya..

So i'm sure mesti si kaki jalan mesti dah mula dok buat perancangan for next vacation bagi tahun 2017 yer dak.....so petang nie, meh la i kongsikan dengan u all i info kalendar cuti panjang di Malaysia bagi tahun 2017 buat semua travelers termasuk lah diri i sendiri untuk memudahkan kita membuat persediaan awal untuk melancong ke mana-mana destinasi impian kita...okiess let's checkadaut!


psstt: menanti dengan penuh sabar- Winter & Autumn Trip 2017!!! semoga dipermudahkan perancangan ini Ya Allah..amin.....wink..wink..=D


With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

11 comments

  1. wahhh dah ada planning baru.. selamat bercuti dan all the best kak farah! ;)

    BalasPadam
  2. saya pun traveller jugak ..KL-PJ-KL je hari-hari hahaha. Lagi tersusun jadual nak bercuti kalau ada kalendar macam ni kan :)

    BalasPadam
  3. wah ! ni yang deme dok cakap baru2 tu.. dah tadak ea pinkish2.. hehehe

    BalasPadam
  4. mesti dah banyak plan tu.. kan kan kan

    BalasPadam
  5. penin tgk cuti byk sgt tu
    penin sbb xde plan pun hahaha

    BalasPadam
  6. kami ada bau2 HK laa time deepavali tuuuu kah kah kah

    BalasPadam
  7. wow ni mesti penuh jadual travel sini sana untuk tahun 2017

    BalasPadam
  8. Yeah!! boleh plan cuti for next year..

    BalasPadam
  9. Bestnya klau blh planning cuti. Hehe
    Suami kita klau cuti xsma mcm orng lain. 😅😅
    Kdng orng cuti, dia kje. Hihi

    BalasPadam
  10. Ekin tengok kalendar jer nak bercuti belum lagi berpeluang sabar jer la hihihihihi

    BalasPadam
  11. tgk cuti...tgk poket...hahaha...kami dok umah je

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||