Blog Berwajah Baru! | Responsive + SEO Friendly

16:29


Assalamualaikum..



Haiiiii...Eh! u all perasan tak blog i sekarang dah berwajah baru????hehehe.. suka betul tengok wajah baru blog i nie...rasa bersemangat jer nak update blog tiap hari..mih..mih..mih.. 

actually plan nak edit blog nie dah lama...dari sebelum ber-domain lagi...tapi bila dok survey, mak aiii...harga mahal betoiii..mencecah sampai ratusan ringgit okiesssss! huhuhu...nanti ada yang kecam nie..tapi jangan salah faham..i know kerja nak edit blog nie bukan mudah.. tapi yer la, jangan la sampai letak harga mahal nak arwah..biar la logik sikit...i bukan nak berkira...tapi rasa macam tak berbaloi nak bayar mahal2..lain la kalau tiap bulan blog i nie income masyukkkk puluhan ribu..so tak la rasa ralat sangat nak bayar,,..hahaha

tahu tak, sebelum nie i tempah edit blog dekat sorang adik nie..Tasha nama dia..blogger dari Sabah, dia caj harga untuk full edit blog cuma RM15.00 jer tau..the best price ever kot! 2x jugak la i guna servis dia..servis memang tip top..puas hati sangat dengan hasil kerja dia...tapi malangnya sekarang dia dah tak ambik tempahan..sebab nak fokus bisnes..huhuhu..so sad..kalau tak memang i akan tempah kat dia jer..

tapi akhirnya i jumpa jugak designer blog yang caj harga yang munasabah! macam adik Najiah nie..cajnya cuma RM80.00 jer untuk template jenis Responsive & SEO Friendly.. Murah kan! hasil kerja pun sangat-sangat-sangat bagus..servis cepat..mesra..ehhh pendek kata memang puas hati la dengan servis adik Jia nie..i kasik 5 bintang!!!!!!!

so kalau u all pun nak tempah jugak boleh contact adik Jia nie okiessss:-


Email : najiahshaharain@gmail.com
Whatsapp : +6017-442 8730


psst:- btw, now i dah tak guna nama Mrs.Secretary Blog lagi tau..i guna nama yang komersial sikit..baru senang nak cari makan..hahaha..so start from now blog nie akan dikenali sebagai FarahGlanzDotCom - Go See Write! niche TRAVEL...okiessssss darling..tu jer nak citer..Ok Bye!


With Love,
FarahGlanzDotCom


You Might Also Like

13 comments

  1. memang cantik tmph header tu...lawo

    BalasPadam
  2. wah best nye dah ada template baru... nak edit template jugak, tapi masih kemalasan... hehe

    BalasPadam
  3. tringin nak cmni gak..sabar sat..hehehe

    BalasPadam
  4. Wahh tahniah =D
    P/s: murah ny adik tu cas!

    BalasPadam
  5. hahaahha.. baru senang nak cari makan ye...

    go see write.. ! selamat menulis Kak Farahh.. tak boleh memalas lagi hokey

    BalasPadam
  6. nampak lebih kemas la interface mcm nie.. teringin jugak nak tukar wajah mcm nie.

    BalasPadam
  7. kemas dan busyra mmg suka background putih. cerah mata memandang. hehe

    BalasPadam
  8. Wow..cantik sgt dan berbaloi..nama blog pun best

    BalasPadam
  9. cantik, memang berbaloilah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||