Blog Sebagai Pendapatan Sampingan | Rezeki Bulan Disember 2016

12:10


Assalamualaikum...
Blog Sebagai Pendapatan Sampingan | Rezeki Bulan Disember 2016walaupun tidak lah sehebat blogger2 otai yang lain..tapi i tetap bersyukur kerana ada jugak rezeki merasa hasil pendapatan sampingan dari blog picisian i nie.. =D

Ok..kita mulakan dengan Google Adsense..actually blog i baru jer start pengiklanan Google Adsense since 21/10/2016..so far pendapatan yang terkumpul sangat-sangat best! iklan Google Adsense nie banyak dan sentiasa bertukar-tukar setiap masa..so tak hairan la kalau pendapatannya lebih mudah dijana..tambahan lagi bayaran adalah dalam USD..Alhamdulillah... 

Selain Google Adsense, pendapatan dari Nuffnang  yang lama sepi selepas i tukar domain hari tu pun kini dah kembali semula di blog..untuk bulan Disember ada 6 ketul CPUV yang tengah running..Alhamdulillah...

begitu juga dengan Lazada Affiliate..problem jugak selepas tukar domain hari tu..tapi selepas dah betulkan coding baru ada rezeki masuk dari sumber nie..RMXXX.00..Alhamdulillah...

dan yang terbaru.. rezeki hasil dari blog review pun dah selamat masuk dalam akaun..RMXXX.00...Alhamdulillah...

Permulaan yang sangat baik bagi bulan Disember.. i harap untuk bulan-bulan seterusnya akan bertambah lagi pendapatan sampingan hasil dari blog picisan i nie.. dapat la jugak i top up tabung holiday kan.. ;p

kalau ada yang nak tahu tips menjana pendapatan sampingan dari blog, sila godek kat entri-entri sebelum nie yer..i dah pernah share...=D

psst:- InsyaAllah, next month i akan ke Europe..so jika ada yang berminat untuk mengunakan servis review untuk mempromosikan produk anda di sana nanti boleh hubungi:-

Email: farahwahyda@gmail.com



With Love, 
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

17 comments

  1. pakai IPAD susah plak nak install HTML script iklan nuffnang kat blog.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak..taniah... rezeki melimpah ruah bulan ni. Bestnya..

    BalasPadam
  3. wah tahniah akak.. rezeki bulan ni.. :)

    BalasPadam
  4. Tak sabar nak tunggu cerita Europe ☺️☺️

    BalasPadam
  5. alhamdulillah tahniah rezeki tu

    BalasPadam
  6. alhamdulillah rezeki.. tanak review produk, nak review orang.. tolong review Zaf kat mat salleh Europe.. kot2 boleh buat calon imam.. :p

    BalasPadam
  7. alhamdulillah rezeki..tahniah farah..

    BalasPadam
  8. Aaaaa nak kene belajar la google adsence niii

    BalasPadam
  9. seronoknyaaaaaa tahniahhh ;)

    BalasPadam
  10. tahniah kak.. wow.. nk g europe.. kem slm kat org sana.. hihi..

    BalasPadam
  11. Bestnya nak g europe...tak sabar nak baca story sis nti

    BalasPadam
  12. alhamdulilah rezeki kak farah...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||