Celebrate Birthday MIL Yang Ke-63 Tahun @ Mr.Steak House Laguna Merbok

10:34

Assalamualaikum...
Semalam 06.12.2016 genap umur MIL i yang ke-63 tahun..so kami satu family keluar makan-makan untuk meraikan hari lahir MIL dekat Mr.Steak House di Laguna Merbok Sg.Petani...landmark tempat nie betul-betul berhadapan dengan Amanjaya Specialist Laguna Merbok okiess..𝨿


1st time datang sini.. restoran Mr.Steak House nie baru jer dibuka..


enviroment ok la..cantik..berkonsepkan kayu palet..

kek berperisa coffee beli dekat Workmen Bakery

sesi memotong kek sambil diiringi dengan lagu nyanyian Happy Birthday secara berjemaah..hehehe




Emir kena sakat dengan tok wan masa nie..=D

Grill chicken jugak yang menjadi pilihan tekak..bukan steak yer.. komen i..rasa semua cukup dah..cuma kalau la ayam tu tak terlalu garing sangat i rasa memang tip top lah! roti tu pun kalau tukar dengan fries lagi better kot.. hehehe 

my familia in law..nie kalau family kakak Edy ada memang complete dah..=D



Happy 63rd Birthday MAK!!!! Semoga sentiasa dipanjang umur..dimurahkan rezeki..dan bahagia selamanya!!!! We Love U Mak!!! - From Edy, Farah & Emir..

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

11 comments

  1. Happy belated birthday to MIL farah. Mengancam sungguh chicken grill tu! huhu

    BalasPadam
  2. Happy Belated birthday

    btw cantik resto tu. and bun tu macam kepsi punya ke? haah lah tukar dengan fries lagi better. selalu kalau set kfc pun tak makan bun dia.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah, semoga mak diberi ksihatan yg baik..

    BalasPadam
  4. hepi bestday buat mil farah..:)

    BalasPadam
  5. Sedap tak makanan kat situ,Farah?

    BalasPadam
  6. Semoga MIL Farah diberikan kesihatan yang baik.. Aamiin..
    sedapnya makanan.. Cantik pula tempatnya..

    BalasPadam
  7. seronok klau smbut besday rmai2 cmni dgn family

    BalasPadam
  8. happy birthday mak cik... semoga sihat sentiasa...next time dtg sp boleh jumpa... ehh.. tetiba ;-)

    BalasPadam
  9. perggh terbaik grill chicken tuh....

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||