Christmas Eve & New Year Eve Buffet Dinner 2016 di Park Avenue Hotel Sg.Petani

22:31

Assalamualaikum..
Haiii..sekali lagi Team Projek Blogger Utara dijemput oleh GM Hotel Park Avenue Sg.Petani, Encik Azmi untuk bersama-sama memeriahkan sambutan Hari Christmas 2016 yang bertemakan Disney..

saat melangkah masuk ke lobby hotel, terus terpukau melihat props bertemakan disney yang super cantikssss menghiasi lobby hotel nie..

malam tu memang full house tau..biasa lah Hotel Park Avenue, setiap kali event yang mereka anjurkan mana pernah suram..u all nak tahu apa rahsia mereka??? 

Haa, sebab kelazatan hidangan mereka yang tak pernah tak sedap tu lah! sempena malam sambutan Christmas Eve baru-baru nie, mereka menyediakan hidangan istimewa yang bertemakan International Buffet..hidangan yang disediakan semuanya terbaik tau..kalau tak percaya ok jom tengok gambar2 yang sempat i snap dan cuba tempoh hari..


Main menu - Stuffed Chicken Creamy Chezzy Sauce, Grilled Lamb Shoulder With Honey Balsamic Glaze, Pan Fried Salmon Garlic Lemon Butter Sauce, Grilled Chicken Skeawer With Cranberry Plum Sauce, Dauphinoise PotatosRatatouille, Saute Prawn With Garlic Herb


Beef Wellinton Style, Lasagna Al Forno, Chicken Turkey


seafood coctail on papaya boat.. sedap sangat..

tak terkira banyaknya menu yang disediakan dan semuanya memang terbaik!

pumpkin soup yang marvelous.. 

Selain hidangan utama, i jugak tak melepaskan peluang mencuba dessert yang disediakan.. semuanya mengikut tema Christmas Eve.. comel2 jer tengok..





  beraneka jenis manisan yang ada..

kami juga turut dihiburkan dengan lagu2 yang menghangatkan suasana pada malam tu..gelekss sakan depa..hee
  

antara menu yang sempat i cuba..

seriously makanan kat sini semua sedap2 belaka.. nie ikhlas bukan bodek tau..lagipun dah banyak kali kot i buat review pasal hotel Park Avenue nie kan..so u all boleh nilai sendiri dari rupa paras hidangan2 yang disediakan..kelazatan dan keenakkan makanan kat sini sama standard dengan hotel 5 star okey..tumbs up!!!!!

PROMOSI NEW YEAR EVE BUFFET DINNER 
HOTEL PARK AVENUE, SG.PETANI


Macam mana teruja tak tengok semua menu2 kat atas tu..heee Okay, kalau u all pun nak turut sama merasai kehebatan dan kelazatan hidangan yang disediakan di Hotel Park Avenue Sg.Petani, apa kata jom ramai2 book your seat for New Year Eve Buffet Dinner! Harga untuk New Year Eve Buffet Dinner, u all boleh tengok kat flyer atas tu.. i dah siap share contact person yang boleh dihubungi..and InsyaAllah team projek blogger utara juga akan turut ada pada malam itu nanti..so jangan berlengah lagi..pi cepat beli voucher sebelum sold out okiesss...info:-better beli voucher lebih jimat!


Last but not least, terima kasih banyak2 kepada Encik Azmi kerana sudi menjemput team projek blogger utara untuk memeriahkan lagi sambutan Christmas Eve..InsyaAllah, soon akan ada projek lagi besar dan lagi best akan dikongsikan dengan u all semua..please doakan semoga #projek2017 Projek Blogger Utara akan berjalan dengan lancar yer...daaa..


With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

5 comments

  1. cantiknya deco dia.. gambaq pun cantik.. :p

    BalasPadam
  2. sik baik da mkn kalu x terliurrrrr

    BalasPadam
  3. Banayk nye makanan.. nampak sedap pulak tu semua..

    BalasPadam
  4. memang sedappp.. nampak semua nk makan

    BalasPadam
  5. Sedap tengok makanan dia terliur tengok

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||