Percutian Ke Seoul,Korea Pada Musim Bunga 2016 | Day 3- Part 4 : KBS Reflexology Foot Massage & Kebab Sedap Di Myeong-dong

10:23

Assalamualaikum..
Waima belum puas bergomoi mesra dengan si manja dekat Cat Cafe, kami terpaksa juga melangkah keluar dengan hati yang berat...sebab dah plan nak pi massage pulak.. nak hilangkan sengal2 kaki yang berjalan non stop sejak dari hari pertama sampai kat Korea..ini kalau lama sikit dok kat Korea, i rasa boleh kurus kot..sebab banyakkkkkk sangat berjalan..hahaha Eh, tahu tak sangat payah tau nak jumpa orang Korea gemok2 kat sini..impress tengok body maintain walaupun dah tua.. huhuhu

btw, tempat nak massage nie tak jauh pun, selang beberapa blok jer dari Cat Cafe..pusat massage kat sini tak banyak pilihan sangat..so apa yang ada kami terjah jer la..janji dapat massage..ahaa..so tempat yang kami terjah hari tu namanya ialah KBS Massage di Myeong-dong..

tempat dia so-so jer..tak gempak mana pun.. tempat pun kecik..


tapi tak tak kisah la...janji ada orang boleh massage.. =D

kami berempat pilih pakej Reflexology Foot Massage for 1.5hrs..harga dekat hundred kot tak silap untuk seorang..lupa dah..ahaha..treatment dia sama macam kat tempat lain jugak..mula2 rendam kaki dalam air panas..then baru la depa start massage..


lepas urut rasa segar la sikit waima tak sesedap urutan balinese..

dah habis massage, turun kat bawah cuci mata lagi..cari ole-ole utk family..nak beli bag Playnomore yang original untuk adik ipar tak mampu..so beli yang tiruan jer la..tapi kualiti bagus..harga seketui bag nie around RM60..



 

tempting betul tengok makanan nie, tapi i tak berani nak beli sebab tak ada tanda halal kat stall dia..nampak macam seafood mix cheese, then kat bahagian bawah tu depa bakar kasi cheese cair..aduiii sedapnyaaa lahaiii..Hurm, tapi bole tengok jer la...risau tang cheese tu haa..halal ke? so bila timbul rasa was-was memang terpaksa telan air liur jer lah..hahaha

jalan-jalan lagi nampak kebab.. so terus tapau satu..


nah nie la rupa kebabnya..sedap tau makan panas-panas.. 


Okay, settle hari ke-3 di Korea.. esok ada 2 tempat yang kami cover sekaligus..memang gila dan tak pernah dibuat orang..ahahaha..tapi dengan masa yang terhad kadang2 memang kena jadi gila sikit kan.. hahaha..tunggu esok i sambung na..Bye!


With Love,
FarahGlanzDotCom


You Might Also Like

9 comments

  1. ui..bla la blh g korea gak ni..:)

    BalasPadam
  2. sedapnya tengok kebab tu... terlioq !

    BalasPadam
  3. tak jumpa ke retis2 korea kat massage spa tu? maklum laa nama pun KBS kan hahahaha

    BalasPadam
  4. beg ada 2 mata tu viral gak beberapa ketika dulu. yang makanan ada cis tu, kalau saya pun terliur jugak

    BalasPadam
  5. jalan2 cuci mata laa ya..nak makan was2..hehehe. Tapi takpe asalkan seronok

    BalasPadam
  6. comelnya beg mata2 tu...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||