Tukar Kad Debit Maybank Di Kiosk Dalam Tempoh Seminit!

10:30

Assalamualaikum..

Awal pagi tadi i teman Edy pi tukar kad debit Maybank dia dekat kiosk Maybank dekat dengan ofis i nie...rupanya proses nak tukar kad nie ambik masa tak sampai seminit pun..gila pantas!!! ahahah.. kalau tahu secepat nie dah lama i ajak Edy pi tukar..kih..kih..kih.. i memang dah tukar awal2 lagi dah..sebab i kan selalu dok guna online payment..tu yang laju jer i pi tukar...=D

So u all tak perlu la nak bersusah-payah pi beratur panjang kat bank tu haa..buat stress jer.. better u all pergi jer tukar dekat kiosk...waktu operasi kiosk pun fleksi..dari 8.00am-10.00pm..mudah kan!


Step:-
1. Pilih bahasa
2. Masukkan ic
3. Letak ibu jari untuk pengesahan
4. SIAP!!! 

So apa tunggu lagi..pi cepat2 serbu okiess...ingat tau kena tukar kad debit baru sebelum
18 Disember 2016 yer.. =D


With Love,
FarahGlanzDotCom


You Might Also Like

10 comments

  1. cepat gilos.. tak boleh ingat pasal kes tukar kad ni.. huh !

    BalasPadam
  2. dekat mana ye ade kiosk cmni lg. tak tau mana nak check.

    BalasPadam
  3. laulah cimb ado mcm ni..oii senang byok aihhh

    BalasPadam
  4. sblm 18hb ni ke?adusss...mmg kena p cpt2 ni

    BalasPadam
  5. bestnya..akak buat on9 dah 3mggu tak smpai2 ni..xtau laa ape cerita

    BalasPadam
  6. last minute aritu mmg ramai yg beratur pjg kt bank..nasib baik ila pun dh tukar online..

    BalasPadam
  7. kat area2 KL ni tak pernah pulak sy terserampak dgn mendealah ni... mmmmmm....

    BalasPadam
  8. ekin pun dah lama tukar tu tempat maybank buka hari khas utk tukar kad baru sahaja... ramai jugak yang beratur..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||