BELI KERETA ONLINE DI TOOKAR.MY DAN NIKMATI ANGPAU RM1000 SEMPENA TAHUN BARU CINA

21:09

Assalamualaikum..

Haiii..nie ada berita baik untuk u all! Nak tau apa? Silalah baca sampai habis yea..

Bersempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelang tak lama lagi, Tookar - penyedia perkhidmatan belian kereta baharu dengan murah hati menawarkan kepada anda... ANGPAU bermula dari RM1000! Wow wee!!

Tak cukup dengan tu, bila u all beli kereta kat web site Tookar, u all juga akan dapat diskaun dan rebat tunai! Fuhhh... rugi sapa yang tak nak oii!!


Okeylah, bagi mereka yang tak kenal, tak pernah dengar dan tak tau apa-apa pasal Tookar nie... sebenarnya Tookar merupakan alternatif terbaru untuk u all dapatkan kereta idaman. Sebut jer apa kereta yag u all nak, pasti Tookar akan penuhi. Jadi secara tak langsung, u all tak perlulah bermandi peluh kat atas jalan raya tu semata-mata nak pergi ke kedai kereta.

Meh sini, i terangkan cara-cara nak beli kereta melalui Tookar.


Pertama, mestilah pergi web site diorang kan? Hah, klik je kat SINI.

Kedua, ikuti langkah-langkah berikut:

1. Login menggunakakan no HP atau akaun FB.

2. Pilih jenama kereta idaman.

3. Pilih warna yang u all suka. Jangan risau, spesifikasi-spesifikasi pilihan model kereta ada disenaraikan.

4. Pilih tawaran terbaik yang diberi.

5. Buat tempahan.

6. Tunggu call dari penjual.




Macam mana? Senang ke tak? Senang kan... kalau rasa susah or ragu ragu, u all jangan bimbang. Ada banyak testimoni-terstimoni pengguna yang sudah  menggunakan perkhidmatan Tookar ni. Dan paling pasti, kebanyakannya AMAT BERPUAS hati dengan perkhidmatan yang Tookar berikan..


Kalau tadi mereka nak kasi diskaun, angpau dan rebet tunai kan? Tapi untuk aktiviti lepas jualan pula Tookar sendiri yang akan hantar kereta kepada u all secara PERCUMA! Amacam, syok tak?

Berikut senarai lokasi-lokasi bagi penghantaran kereta percuma:

WILAYAH UTARA

-Perlis

-Kedah

-Pulau Pinang

-Perak

WILAYAH TENGAH

-WP Kuala Lumpur

-Selangor

-Negri Sembilan

WILAYAH SELATAN

-Melaka

-Johor

Pantai Timur

-Pahang

-Terengganu

-Kelantan


Sekarang dah jelas kan? So, bagi u all yang dalam pertimbangan nak beli kereta tu, atau memang dah ada niat nak beli kereta sempena tahun baru ni atau baru dapat bonus dan nak beli kereta, apa lagi? Klik Tookar dan pasti anda akan tersenyum lebar dengan kelebihan dan khidmat yang disediakan.

Last but not least, khusus untuk pembaca blog i yang ohsem ni, meh nak kasi kod special untuk kou all dapatkan harga diskaun yang kaw kaw.

SL1E8PC2



So, rebutlah peluang ni sementara stok masih ada dan dapatkan dengan segera ANGPAU RM1000 daripada Tookar dengan pembelian kereta baharu.

Promosi Angpau Tahun Baru Cina ni akan tamat pada pertengahan Februari 2017. Hah... dah tak lama dah tu..jadi apa tunggu lagi. Grablah cepat yea!!!!


With Love,
FarahGlanzDotCom


Tookar is an online automotive platform aimed to challenge the status quo of the industry by merging both the traditional buying process with the digital ecosystem. We aim to help simplify buyer’s car-buying experiences using digital technology as an equalizer by empowering both urban and rural buyers and dealers to trade new cars.Tookar is an online automotive platform aimed to challenge the status quo of the industry by merging both the traditional buying process with the digital ecosystem. We aim to help simplify buyer’s car-buying experiences using digital technology as an equalizer by empowering both urban and rural buyers and dealers to trade new cars.Promosi Angpau Tahun Baru Cina ni akan tamat pada pertengahan Februari 2017. Hah... dah tak
lama dah tu... jadi apa tunggu lagi. Grablah cepat ya Angpau Tahun Baru Cina ni akan tamat pada pertengahan Februari 2017. Hah... dah tak
lama dah tu... jadi apa tunggu lagi. Grablah cepat ya

You Might Also Like

9 comments

  1. wow !! hahah tunggu kawen bru beli. jeng2

    BalasPadam
  2. senang dah skrg nak beli kete pun boleh on9 haha

    BalasPadam
  3. Maju dah sekarang ek.. boleh beli kereta secara online.. tak lama lagi mungkin dah boleh beli rumah online.. hehe #gurau

    BalasPadam
  4. mcm tak confident je beli kereta by online, hahha

    BalasPadam
  5. Nanti nak bagitaw abe la ada benda ni

    BalasPadam
  6. Bener bener menarik banget :)

    BalasPadam
  7. semua dah senang sekarang kan.. hujung jari jek.. hee~ thanx untuk info..

    BalasPadam
  8. skrg semakin dipermudahkan... serba serbi di hujung jari

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||