REVIEW ROSETYARA CALIT-CALIT JELITA

11:44

Assalamualaikum...
Hai kesayangan semua..sihat ke???? harap semua sihat la yer..haishh rindu betul nak mengomel kat blog i nie.. banyak benda sebenarnya yang i nak citer kat blog..tapi tak tahu nak mula dari mana...sebab banyak sangat citer yang tertangguh...heee

Hurm, apa kata untuk warm-up balik mood blogging i...i share dulu tentang produk kecantikan yang sedang meletops pop-pop sekarang nie yang kualitinya setanding jenama terkenal okay!!! 

Memperkenalkan....

ROSETYARA GLOW FOUNDATION!


Haa..mesti ramai kat luar sana dah tahu tentang kewujudan foundation nie yer dak.. okay seriously memang best sangat tau foundation nie..dengan calitan yang pertama pun dah buat i jatuh cinta dengannya...tak perlu lagi dah nak membazir beli foundation yang mahal-mahal..yang nie pun dah cukup bagus...tekstur dia sangat ringan dan yang penting kuasa litupan cela mampu menutup segala cela di wajah dengan maksimum!

Sila ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit berjeragat dan parut jerawat yang dulunya tak dapat nak cover walaupun pakai foundation dari jenama terkenal antarabangsa! tapi dengan Rosetyara foudation ianya mampu menutup segalanya.. haa, nampak tak bertapa hebatnya kualiti foundation keluaran bumiputera kita nie kan.. i is bangga okay..thumbs up! 


Selain itu, kelebihan yang terdapat pada Rosetyara foundation nie adalah ianya bebas dari bahan kimia merbahaya seperti MERCURI, PARABEN, ALKOHOL.. So memang tidak diragui lagi foundation ini memang sesuai untuk semua jenis kulit..termasuklah kulit yang sensitif macam i..kalau nak tahu, kulit i nie susah sikit nak serasi dengan produk sebarangan..kalau tersalah pakai habis la..muka mesti akan naik jerawat.. tapi Alhamdulillah Rosetyara Foundation nie serasi dengan kulit i..yang bestnya lagi, make-up dapat bertahan selama 16 jam lamanya..don't worry ya Rosetyara foundation nie boleh dibawa solat kerana kandungannya adalah halal..

Untuk melengkapkan lagi penampilan, kita juga boleh apply bersama Rosetyara Radiance Powder di mana ianya berfungsi untuk memberikan kemasan yang sempurna! seperti juga foundation, teksturnya juga sangat halus dan mampu memberikan impak yang flawless dan solekan akan tampak lebih glamour!! 



Kesimpulannya, i sangat-sangat recommend Rosetyara foundation untuk u all yang nak tampal cantik jelita sepanjang hari tanpa perlu berbelanja lebih..sekali dah cuba pasti tak nak yang lain lagi..trust me! i dah try tau Rosetyara foundation..u all bila lagi???



Okay..ada berita baik buat si kaki travel...FYI, Rosetyara juga ada set trial yang memang sangat sesuai di bawa untuk travel..so u all tiada lagi alasan untuk tidak tampil jelita semasa u all pergi holiday kan.. Yayyy! haa apa tunggu lagi pi cepat whatsapp:-


ALIA FARHAN
+6013-336 3775

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

7 comments

  1. jauh sungguh produk ni berjalan kan...syoknya..

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  2. la dh byk pilihan warna dh. memula tu 1 je kan

    BalasPadam
  3. Wewitttt...
    Depa calit2 jelita nohh kat europe...

    BalasPadam
  4. mmg best fd rt ni..k.el pun pakai..tahan lama plak tu

    BalasPadam
  5. patut la lawa jer kak farah hihihihi

    BalasPadam
  6. Terbaik la produk ni.. patut pun kulit farah nampak cantik <3

    BalasPadam
  7. banyak color foundation nie..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||