THROWBACK | SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2016

10:47

Assalamualaikum...
Sekejap jer masa berjalan..tup..tup..lusa dah kembali lagi program Sepetang Bersama Blogger 2017 (SBB2017)... so hari nie i nak throwback sikit pengalaman join program SBB2016 tahun lepas..

Sepetang Bersama Blogger nie merupakan acara tahunan wajib yang diadakah khas untuk semua penulis-penulis blog, aktivis media sosial dan usahawan online dari seluruh Malaysia berkumpul di dalam satu majlis..actually tahun lepas adalah kali pertama i join program SBB nie..best juga rupanya sebab waktu nie lah kita dapat saling mengenali blogger-blogger hebat yang selama nie kita dok kenal kat alam maya jer.. 


Gigih tau seawal jam 3.00pagi dah bertolak dari Sg.Petani untuk menghadiri program SBB nie.. pinau-pinau mata i drive ke sana.. nasib la pergi ramai-ramai.. tak la mengantok sangat sebab dok pot-pet2 jer sepanjang perjalanan...

1st time pergi bersama team Projek Blogger Utara.. nasib lah ada geng kan..tak la rasa malu sangat.. maklum ler i is pemalu.. heee



 Dewan penuh tau..memang happening habis.. 


Bersama blogger hanim..kami dah pernah jumpa beberapa kali before this..sebab sama-sama terlibat paid campaign bersama Dutch Lady.. Hai Hanim!


 Buffet yang disediakan pun best.. 


Pengalaman yang tak mungkin dapat dilupakan..selfie bersama Tn. Haji Amir, DenaiHati Network.. bukan senang nak selfie dengan orang hebat nie..




team Projek Blogger Utara with Norman Hakim & Memey Suhaiza..

persembahan khas dari Upin & Ipin.. nie kalau Emir Daniyal ada confirm melompat dia.. sebab hari-hari dok layan Upin Ipin jer kat ipad..



seorang lagi blogger hebat.. Bro Framestone.. tapi katanya SBB2017 dia tak dapat join.. alaaaa.. rugiiii la bro..

 Me & Kak El..

  pengemar kopi mesti try codi cafe nie..rasa dia umphhh terangkat habis..




Sepanjang program berlangsung banyak la ilmu yang telah dikongsikan oleh panel-panel hebat yang kita boleh belajar untuk memantapkan lagi kualiti penulisan di blog..memang rasa bertuah dapat join program sebegini..terima kasih kepada Denaihati Network dan juga kepada Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) selaku penaja utama serta penaja-penaja lain seperti amnahome.com, Richwork Academy, Ephyra, Jopana.my, Zeeta, Aleeya’s Kitchen,Firdausazizi.com, Abangensem.com, Penmerah.com, eQurban, Sohaini Cookies, Jus Bob Nanas dan Upin Ipin Official kerana menjayakan program SBB 2016 ini..thumbs up!


InsyaAllah jika tiada aral melintang team Projek Blogger Utara akan sekali lagi ke program SBB2017 pada hari Sabtu ini.. nanti jumpa boleh la kita selfie sama-sama yer...yang belum lagi mendaftar cepat-cepat daftar tau.. Jumpa u all pada hari Sabtu nie okiesss..
Byeee

With Love,
FarahGlanzDotCom


You Might Also Like

15 comments

  1. wah dtg lg ye kalini..slamat berevent

    BalasPadam
  2. alahh rindulah nak nak wat trip mcm ni..seronok sgt aihhh happening
    tp xleh bla hat kopi tu igt x hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. eleh EL tu nk lajak p IKEA letewww....hahahaha....

      kan...klau wt trip mcm hr tu best ja...hihu..

      Padam
    2. Kak el..apa pulak tak ingat...ingat aihh! berebut2 nak codi cafe tu..hahaha

      Padam
    3. Kak zai..betul la tu..ingat kita tak tau ka..hahaha.. sorry last minit baru dapat confirm nak join..kalau dak bole pi ramai2 macam hari tu..hehehe..nnti kita jumpa kat sana tau..jangan tinggalkan daku na.. i malu nanti sorg..hahaha

      Padam
  3. Saya baru pertama kali nak ke SBB. Excited nak tgk perkongsian dari orang2 besar dalam dunia blog ni. Malu pun ada sebab saya kategori baru nak merangkak. Tp nak menuntut ilmu mana boleh malu kan. InsyaAllah jumpa sabtu ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai ana.. yes betul kena sedut banyak2 ilmu yang otai share nanti.. mana tau satu hari dapat jadi seperti mereka juga.. so jumpa nanti ok! ;)

      Padam
  4. Huhuhu i wish di Brunei pun ada program hntuk blogger like this

    BalasPadam
  5. Huhuhu i wish di brunei also ada program untuk blogger camne

    BalasPadam
  6. wah..bestnya..meriah..:)

    BalasPadam
  7. semoga dpermudahkan buat kak farah dan semua pergi SBB2017 esok

    BalasPadam
  8. Hai Farahhhh! rindu rasa nak bertemu lagi macam tahun lepas. Apakan daya ...tahun ni clash date dengan event anak di sekolah. All the best tau Farah di SBB2017. InsyaAllah umur panjang kita berjumpa lagi di event lain pula...love ya!

    BalasPadam
  9. bla bertentangan mata dgn geng2 blogger... meriah la jwb nyer!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||