10 X PEMENANG BERTUAH GIVEAWAY RM1000 CREDIT SGSHOP MALAYSIA BY FARAHGLANZDOTCOM

00:12



Assalamualaikum!
Ya Ampunnnnnn!!!!!!! i janji nak umum petang tadi kan..tapi sekarang dah membawa sampai ke tengah malam..huhuhu..sorry tau memang tak sempat nak buka blog tadi selepas meeting..sebab busy gila kena uruskan program KSU nak datang office i hari sabtu nie..so agak kelam kabut sikit tadi.. huhuhu.. 

okok dah..tak nak cakap banyak, meh i nak umumkan keputusan 10 x orang pemenang bertuah yang akan mendapat RM100 Shopping Credit dari SGshop Malaysia.. Jeng..jeng..jeng..*drum rollsssssss





 




  


No u all yang bertuah boleh check dekat SINI

Tahniah  yer buat semua pemenang yang bertuah.. yang tak menang jangan sedih-sedih tau.. InsyaAllah ada rezeki nanti i kongsi lagi dengan u all... 

Buat semua pemenang sila beri 'username' akaun SGShop u all selewat-lewatnya pada 16.06.2017 (Jumaat) untuk i forward kepada SGShop Malaysia bagi membolehkan mereka proceed credit RM100 Shopping Credit kepada u all.. So nanti boleh lah u all shopping raya !!!!! Yayyy

psst:-jika pemenang gagal akan memberikan maklumat seperti yang telah diminta dalam tempoh masa yang ditetapkan, keputusan ini akan dianggap TERBATAL secara automatik dan i akan pilih peserta lain mengikut pilihan i sendiri. harap maklum. terima kasih!

Bye!

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

24 comments

  1. alhamdulillah rezeki ramadhan

    #38 http://www.helloaiman.com/2017/06/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    username : aiman6991

    helloaiman

    BalasPadam
  2. Hi Farah ,
    I can see my lucky number , result : #3 ....
    username SGShop : mrspip

    Thanks a lot Farah.

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada semua pemenang. Iols takde rezeki lagi.

    BalasPadam
  4. Tak ada rezki lgi kali ni nak menang, tahnaih smua yg brjaya

    BalasPadam
  5. Tahniah buat semua pemenang..
    Adab bertanding..
    Ada yang menang dan yang kurang bernasib baik..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam
  6. Tahniah pada YANG menang..

    BalasPadam
  7. Tahniah Untuk semua pemenang :)

    BalasPadam
  8. tahniah kepada semua pemenang
    JanjiKita

    BalasPadam
  9. salam.. TB peserta no 34, link blog http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    username sgshop TB --> tengkubutang

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah, terima kasih, dan tahniah kepada semua pemenang =)
    Saya peserta no5.
    Sgshop username : fatinun

    BalasPadam
  11. tahniah kepada pemenang

    BalasPadam
  12. Dear Cik rara thanks alot ! raya datang rumah okehh !

    #22
    sgshop username :qilasulaiman

    BalasPadam
  13. alhamdulillah menang..

    Saya no 15.

    sgshop username: Haafiza87

    BalasPadam
  14. tahniah semua pemenang :)

    BalasPadam
  15. Hi
    K.farah...
    Tq2..
    No 26
    Username: aliafarhansaid

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah ada rejeki
    Nombot 29
    Username sgshop nurkhu
    😊😊😊

    BalasPadam
  17. salam.. macma mana nak tahu credit dah dimasukkan ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam..boleh check dalam account sgshop yer,,dah masuk dah.. ;p

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||