Althea's Raya Giveaway Festival! | Let's Cantik Di Hari Raya Nanti Dengan ALTHEA KOREA

09:00

Assalamualaikum dan Haiii.. 
Minggu ke-2 di bulan Ramadhan yang penuh keberkatan.. Bagaimana dengan persiapan raya u all..dah settle ke belum? i tahun nie shopping raya awal sikit..sebab tak sanggup nak bersesak-sesak dengan orang ramai dekat mall..hee..

Alhamdulillah, so far persiapan raya kami sekeluarga sudah 90% settled..Hurm, tapi rasa macam ada lagi jer yang tak lengkap kan...Okay, jap nak semak checklist..

#BajuRayaBlingBling #KasutRayaVogue #TudungRayaDiva #MakeUpRayaGlam ✘!!!!  

Oh No! tak berseri la pagi raya nanti tanpa make up untuk pelengkap gaya kan..nak kena pergi terjah ke mall lagi ke?? aduiii malasnya lah..Eh! mujur ada ALTHEA! 


APA ITU ALTHEA KOREA?


Althea's Raya Giveaway Festival!

Apa yang menariknya lagi, bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi, ALTHEA juga ada menganjurkan "Raya Giveaway Festival" khas untuk semua pelanggan tersayang yang ingin tampil cantik dan jelita persis gadis Korea di hari raya nanti.



Dengan setiap pembelian di ALTHEA, u all akan mendapat 1 HADIAH PERCUMA yang u all boleh pilih dari 9 jenis koleksi make up khas for hari raya seperti di paparan gambar kat atas tu.. Wow! menarik bukan.


Althea's Limited Edition Raya Box

Bukan itu sahaja, untuk promo kali ini juga ALTHEA didatangkan bersama Althea's Limited Edition Raya Box yang comel dan sesuai untuk menyimpan alatan make up kita. Dengan menggunakan konsep warna hijau pastel dan design yang exclusive pastinya u all tak ingin melepaskan peluang untuk memiliki salah satu koleksi kotak edisi khas dari ALTHEA ini.

So jangan tunggu lagi..Jom shopping di ALTHEA sekarang. Let's cantikkkkk girls!


Untuk maklumat selanjutnya:-

Website: www.althea.kr
Instagram: @altheakorea



With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

2 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||