BUFFET RAMADHAN DAN HARI RAYA AIDILFITRI YANG BERTEMAKAN MINANGKABAU DI HOTEL OLIVE TREE PENANG

08:48

Assalamualaikum!
Sedar tak sedar dah pun hampir ke penghujung bulan ramadhan dah kan..so bagi u all yang masih lagi belum berkesempatan untuk merasai pengalaman berbuka puasa di hotel, jangan risau u all masih lagi berpeluang untuk menikmatinya di Hotel Olive Tree Penang! 

Ini kerana di Hotel Olive Tree Penang nie sahaja satu-satunya hotel yang menyediakan Buffet Ramadhan walaupun bulan ramadhan dah habis..Ahaa..Yes ini seriusss tau..Promosi buffet ramadhan mereka bermula pada 27 May 2017 sehingga 2 Julai 2017 dari jam 6.30ptg-10.00mlm bertempat di Sukkah Coffee House. 

Haaa..nampak tak..sehingga 2 Julai 2017!!! so no more excuses na..kalau u all tak sempat nak pergi time bulan ramadhan, boleh jer bawa family dan sanak-saudara pergi time hari raya nanti.. so jangan cakap i tak payung tau!!! heee

Apa yang menariknya lagi, buffet yang disediakan adalah bertemakan masakan Minangkabau yang terkenal dari Negeri Sembilan seperti Gulai Ikan, Kambing Masak Kerutuk, Daging Rendah Minang, Pucuk Paku Masak Cili Api dan banyak lagi.. dan kebanyakan hidangan yang disediakan adalah menggunakan kandungan tradisi istimewa orang Minangkabau iaitu 'cili padi' bagi menambahkan lagi kelazatan dan keenakan di dalam setiap hidangan yang disajikan.

Harga
RM120+ (Adult)
RM60+ (Child 5y-12y)
RM80+ (Senior Citizen)


Jom scroll tengok gambar-gambar kat bawah yang pastinya akan membuatkan u all tak sabar nak pi terjah Hotel Olive Tree Penang nie nanti!! let's checkadaut!!!














































































Last but not least, terima kasih kepada pihak Hotel Olive Tree Penang kerana sudi menjemput i ke sesi preview buffet ramadhan nie yer! 





For reservations and enquiries, kindly contact 
Olive Tree Hotel
76, Jalan Mahsuri,

11950 Bayan Lepas,
Penang
Tel : 604 - 637 7777
Fax : 604 - 637 7788
Website: Olive Tree Hotel
Facebook: Olive Tree Hotel



With Love,
FarahGlanzDotCom







You Might Also Like

5 comments

  1. tengok semua makanan lazat² kan farah,macam rugi kalau tak terjah

    BalasPadam
  2. 1St time dgr ada hotel wat buffet ramadhan smp lps raya.. Slalunya smp minggu akhir je kn.. Menu2 pn meriah tu

    BalasPadam
  3. huwaa tempe pun ada, dessert tu nmpk mengancam blan2 pose ni,,

    BalasPadam
  4. BW sini. Jemput ke blog saya >> http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-1438h.html

    BalasPadam
  5. lama tak singgah sini.. skali mai tengok gambar makanan aduhai.. hehe..

    #rayakansebulan jadi happy syawal Kak Farah.. maaf zahir batin..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||