SENARAI PESERTA GIVEAWAY RM1000 CREDIT SGSHOP MALAYSIA BY FARAHGLANZDOTCOM

10:11

Assalamualaikum!
Alhamdulillah akhirnya berjaya juga i blogwalking kat semua blog peserta yang sudi join GA i baru-baru nie..terharu sungguh dengan sambutan yang amat menggalakkan dari u all semua. Walaupun dengan kekangan waktu untuk i blogwalking bagi menjemput sahabat-sahabat blogger untuk join GA i nie, namun nampaknya masih ada juga yang sudi memberi support kepada blog i.. thanksss a lot..sayang u all ketat-ketat!

Okay sepatutnya i kena announce 10 orang pemenang bertuah pada 12 Jun 2017 yang lepas, tetapi atas sebab kondisi kesihatan yang tidak mengizinkan, terpaksa lah i tangguh sekejap yer..sorry sangat buat u all semua tertunggu-tunggu..i tahu u all semua mesti tak sabar nak tahu siapakah pemenangnya kan..but no worries, semalam i dah pun selesai membuat semakan ke atas 44 komen yang telah ditinggalkan...from that ada 43 penyertaan...tapi 1 penyertaan terpaksa i reject sebab link dia tak valid..bila i pergi check dekat blog si empunya pun tiada link berkaitan GA i dekat sana.. so maaf la yer i anggap dia tidak memenuhi syarat yang telah ditetapkan...

Now, jom kita tengok dulu senarai peserta-peserta yang sudi join GA i..keputusan GA selepas nie i bagi tahu..sebab pagi nie i ada meeting sat..InsyaAllah selepas meeting i akan umumkan siapakah 10 orang pemenang yang bertuah okiess... so stay tuned! 

Buat sementara waktu nie, boleh la u all blogwalking dulu untuk saling mengenali yer.. Till then. Bubyeee...


SENARAI PESERTA "GIVEAWAY RM1000 SHOPPING CREDIT BY FARAHGLANZDOTCOM

You Might Also Like

16 comments

  1. Alhamdulillah..
    #20 tersenarai..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam
  2. 37 here.. lapor diri :)

    BalasPadam
  3. Done BW Semua peserta.. :D

    BalasPadam
  4. Tahniah kak, ramainya penyertaan..gud luck smua

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. ada dalam senarai..
    Saya peserta ke enam..

    BalasPadam
  6. saya no 23..singgah blog saya ye
    JanjiKita

    BalasPadam
  7. No #21 lapor diri huhuhuhuhu

    BalasPadam
  8. no. #32. goodluck smua ^^

    BalasPadam
  9. sha termiss this GA, mybe akan dtg sha join, sbb dah follow blog awak..hihi

    BalasPadam
  10. hee.. no./ 34 menang.. alhamdulillah

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||