CELEBRATE 14TH WEDDING ANNIVERSARY @ LEXIS SUITE PENANG | PART II - THE SURPRISE!

14:05

Assalamualaikum dan Hai!
Esok dah nak fly untuk trip 15th wedding anniversary..so hari nie meh nak sambung update - CELEBRATE 14TH WEDDING ANNIVERSARY @ LEXIS SUITE PENANG | PART II - THE SURPRISE!

part nak surprise nie i lah paling pro.. kalau nak tunggu Edy yang buat..hurmmm sampai rambutku memutih pun belum tentu ada.. jenis tak romantik langsung! i ni nak kata romantik tu tak arr sangat..tapi sesekali tu dalam hati ada taman jugak kekdahnya..hahaha

so sebab tu lah bab2 buat suprise nie serah kat i.. lagipun setahun sekali celebrate ulangtahun perkahwinan..so haruslah kena ada something yang special..so apa i buat? i plan nak deco bilik cecantik.. perancangan di buat dalam tempoh masa 2 minggu.. tak susah dah sekarang ni..google jer surprise planner kat Penang.. berlambak dok ada.. tinggal pilih ja nak yang mana.. so part deco mendeco memang i serah kepada planner tu jer.. i just bagi tahu konsep macam mana yang i nak saja.. so settle part tu..

part seterusnya misi mencari kek.. i suka kek kat bread history tu.. sedap gila..so tak nak fikir banyak tempah terus.. ambil yang saiz kecik jer..ala jadi la bukan nak makan sangat pun satg..hahaha

so pada hari kejadian i dah set timing dengan surprise planner, kemudian sengaja ajak Edy nak kat bilik family i di tingkat atas.. kononnya kalau mandi ramai-ramai lagi syiokk...so Edy pun tak banyak songeh follow jer..Kemudian, i bagi excuse kononnya nak pergi SPA kejap kat tingkat 8...padahal surprise planner dah sampai..mujur Edy okok ja..Fuh! selamat tak terkantoi lagi..

maka beriuh-rendah la i kat bawah dengan surprise planner..kami dah serupa dok set up bilik pengantin baru pulak kekdahnya..kahkahkah.. amboiii sangat no!

Eh! mana syiokkk dok citer panjang lebar jer.. meh nak gambar lah!




Before sesi mendeco begini la rupanya..tak dak feel macam celebrate anniversary kan.. so thats why lah i create something yang suweettttt sikitttt...kofkofkof..



surprise planner i siap berangkut anak dia haa mai deco bilik horneymoon kami...



i request nak belon color merah hitam..



susun bantal bagi kemas sikit..


Haa...tudiaaa... kelopak mawar kau! harum semerbak!



part nie i pun turut menyumbang idea juga okay..al maklum la sebelum ni i kan buat servis candy buffet untuk majlis orang..so idea-idea kreatif tu masih berbisa..cewah!




Tadaaaaaaaa! setelah hampir sejam sesi deco-mendeco.. lawaaaaaa..... i likeeeeeee...i feeeeeeel...





meh layan sikit video yang sempat dirakam..



Happy 14th Wedding Anniversary to Us!!!! Love..Love..Love
(02 November 2016)










  


habis ja Papa dan Mama photoshoot ala2 thowback malam pengantin baru.. budak kecik Emir Daniyal nie pulak take over..hahaha..




Oh! lupa nak highlight bukan katil jer di deco.. tapi di side table.. bathtub.. private pool juga turut ada.. bagi nampak wow sikit.. 


i  is suka beredam kat dalam ni..syiokkkkkk!






  
Haishh..kat sini pun dia ada..


Overall surprise malam tu memang menjadi lah..Edy happy..Emir happy..i lagi la double tripple happy! Semoga jodoh kami berpanjangan dan sampai ke Jannah! 



With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

5 comments

  1. amboi..romantiknya farah.:)

    BalasPadam
  2. Emir yang excited lebih.. tunggu anniversary dia pulak.. kihkihkih

    BalasPadam
  3. Romantik la kak farah siap ada supprise lagi

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||