REDEEM VOUCHER COMPLIMENTARY* 2D1N STAY DI FIRST WORLD HOTEL, GENTING HIGHLANDS

10:13

Assalamualaikum dan Hai...



Siapa kat sini ahli MBO Starclub? meh sep sikit! rasanya ramai kot yang dapat offer complimentary* 2D1N stay di First World Hotel Genting Highlands macam i ni selepas sign up jadi member..rejeki la orang kata kann...so bila dapat jer email suruh redeem, lajuuuuuu laaaaaa i pi redeem...heee

dan seperti biasa bila family i tahu i nak pi holiday, kalutttt la depa nak ikut sama..lagi ramai lagi syiokkkk yer dak..so untuk side depa i booking 3 bilik through Agoda.com..harga untuk 1 bilik i dapat RM106.70nett/night...

Voucher Free Stay @ Firsr World Hotel Genting

Actually dah lama tau i tak naik ke Genting Highlands..last naik masa bawa Emir Daniyal pi tengok Ultraman Live In Genting Tahun 2015 dulu..boleh baca kat SINI..selepas tu i memang dah bagi tahu kat Edy, kalau nak datang lagi kena tunggu sampai outdoor park siap sepenuhnya dulu..sebab dah boring kot kalau sesaja nak pi sana...boleh mati kutu oiiiiii...tak tau nak buat apa kat atas tu..lain la kalau dapat free stay macam nie..i is layannnnnnn..hahaha

Hurm..okay i rasa tak payah la kot nak story-mory panjang2 leborrr pasal Genting Highlands ni, entah u all pun dah patpuloh kali dah dok pi sana.. so meh layan gambar jer lah yer...tak larat nak mengarang banyak2...sebab dok ada banyak lagi entri bersusun nak kena update..ngeeee..



urusan check in semua buat kat kiosk..mudah dan cepat..just follow step dia jer..


bilik standard la kan..tak besar mana..tapi selesa dan kebersihan tip top..




turun jenjalan kat bawah nak cari makan...













  
cari tempat makan sampai tersesat ke tempat cable car..apa kess...hahaha


akhirnya jumpa juga Restoran Baru Muhibah ni, rupanya lokasi dia dok terceruk kat bawah basement parking..makanan kat sini ok lah, kena dengan citarasa tekak kami..paling win cheese nan tandori dia..sedap! tapi harga tu tak payah cakap la..kat atas ni mana ada benda yang murah..

















Hurmm..suasana indoor kat Genting Highlands yang masih sama macam i datang dulu..tak ada yang berubah pun..outdoor park still dalam pembinaan lagi..bila nak siap tak tau la..tapi start tahun 2017 nie dengarnya dah ada Premium Outlets kat atas tu.. lagi satu restoran Burger & Lobster pun baru dibuka juga..i pernah try Burger & Lobster masa pi London hari tu.. sedappp weiiiiiiiii...nanti la tunggu outdoor park siap kita pi terjah lagi na.. till then bye....

psst:- turun dari Genting Highlands kami melencong ke K.L pulak..kat next entri i share na pengalaman stay di hotel ada infinity pool yang mengadap KLCC..heee

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

4 comments

  1. ohutk yg br sign up mbo dpt free stay ni ye..syok la....akak last pi aritu oktobe r2015 ni oktobe r2017 nk p lg menang contest

    BalasPadam
  2. lamanya tak naik sana farah...entah bila boleh ke sana lagi..hehehe....skrg ni pun banyak orang ckp tak boleh ke sana lagi sbb banyak pembinaan sedang dibuat

    BalasPadam
  3. last ana ke sini tahun 2009 / 2010 rasanya. nampak byk juga yang berubah. ni yang buat bersemangat nak naik genting ni. lagi2 dgr dah ada strawberry park dan GPO kan.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||