WEEKEND STAYCATION DI ONE IMPERIAL CONDOMINIUM, PULAU PINANG

09:59

Assalamualaikum dan Hai!
WEEKEND STAYCATION DI ONE IMPERIAL CONDOMINIUM, PULAU PINANG | Hujung minggu adalah waktu untuk i beriadah dengan family.. dan sekali lagi Penang menjadi pilihan kami sekeluarga..kenapa Penang lagiii? okay jawapan dia kerana jarak yang dekat dan kos yang berpatutan..heee..well helooo...cuti minggu kan cuma 2 hari jer..so Penang jer la yang paling dekat dan best pun..lagipun kat Airbnb tu ada bersepah condo lawa2 tau...so selagi tak habis tawaf condo2 yang best kat Penang, selagi tu la Penang akan menjadi lokasi riadah hujung minggu kami sekeluarga..nanti bila dah cemuih dok kat Penang, baru i tukar tempat lain yang berdekatan...

Okay berbalik kepada staycation yang i terjah ni, lokasinya terletak di Sg.ara, Penang..ianya sebuah condo baru lengkap dengan fasiliti yang sangat ohsem! lebih-lebih lagi swimming pool dia..walawehhhhhhhh antara yang terbaik yang i pernah stay di Penang.. jom checkadaut!


ONE IMPERIAL CONDOMINIUM, PENANG

Sebuah condo mid-high range residential yang berkonsepkan resort dan lengkap dengan kemudahan yang komprehensif.. i dok verangansss kalau boleh nak beli rumah kedua konsep condo macam ni..senang semua lengkap..tapi harga condo kat Penang dengan fasiliti macam ni siaplah harga sebuah RM500k ke atas...huhuhu..so verangansss ja dulu..free jer..hahaha

Antara fasiliti yang ada kat sini adalah:-
  • 24 jam Security
  • Parking Lot (2 cars)
  • Swimming pool
  • Jacuzzi
  • Gymnasium
  • Children's Playground
  • Landscape Garden
  • Basketball Court
  • Badminton Court
  • Futsal Court
  • Yoga Zone

BERAPA RATE SEMALAM MENGINAP DI ONE IMPERIAL CONDOMINUM NI???

Harga semalam cuma RM260.00 sahaja! untuk condo yang mempunyai 3 buah bilik dan lengkap dengan segala kemudahan.. berbaloiii ke tidak????? berbaloiiiii la weiiiiiiii!!!!!



ADA 3 BILIK YANG MEMANG SESUAI UNTUK FAMILY BESAR

kalau bercuti dengan family memang i akan prefer duduk di homestay berbanding hotel..sebab lebih jimat dan fun! riuh-rendah tu tak payah dok cakap lah..feel dia macam hari-hari..hari raya..hahaha

lagi satu yang bestnya lagi bila dok konsep homestay, fasility dalam rumah lengkap..siap ada dapur untuk memasak lagi..nak membasuh sekalipun pun tak dak hal.. semuanya tersedia untuk kita..







KEMUDAHAN SWIMMING POOL YANG SETARAF HOTEL 5-STAR

Memang ohsem gila swimming pool kat sini.. ada 3 pool yang sangat besar..satu untuk dewasa dan dua lagi untuk anak-anak..siap dengan gelungsor..memang best! anak-anak i paling enjoy..sampai terketaq-ketaq sejuk dah pun tak nak naik..punya syiokk dok mandi..

Fyi, bertentangan dengan swimming pool ada gymnasium..mesti syiokkk dapat workout sambil tengok view ohsem kat depan mata...











BERENDAM PADA WAKTU MALAM LAGIIIIIII HEAVEN!!!!!

Tak puas mandi petang..malam tu turun mandi lagi..tak tahan oiiii tengok suasana malam pool nie dari atas..cantikkkkkkk nak mati..maka turun lagi ke swimming pool secara berjemaah..kami mandi sampai lah pool ditutup jam10.00 mlm.. 











FASILITI LAIN YANG ADA DI ONE IMPERIAL CONDOMINIUM

Keesokannya before check-out..bawa Emir Daniyal & Irfan main di children playground yang terletak di aras bawah.. 


  




   

Selepas check-out, kami singgah pi pekena Nasi Kandaq Deen Maju sat..lepas tu baru balik ke SP.. Overall i kasi 5/5 bintang untuk Staycation @ One Imperial Condiminium Penang!

Nak bercuti kat Penang juga dengan keluarga besar???? Nak jimat RM105nett dari harga bilik semalam...meh klik link kat bawah dan jangan lupa register guna link yang i bagi nie..u all boleh dapat discount sehingga RM105 tu! Haa best kan..dah boleh jimat banyak tu!

So meh cepat register di:-

(dan selesai register boleh mula carian condo/homestay di Penang)


With Love, 
FarahGlanzDotcom






You Might Also Like

10 comments

  1. siap ada slide pool tu..bdk2 mmg suka la..ada 3 bilik lg...mmg murah la

    BalasPadam
  2. lah...berbaloilah sangat..satu family boleh stay kan...

    BalasPadam
  3. Berbaloi dengan harganya...family besar bleh stay sini..ruang pun besar..x cukup tempat tido bleh bentang toto kan....

    BalasPadam
  4. Kalau anak-anak tengok tempat mandi manda memang susah nak naik atas bilik dah

    BalasPadam
  5. Besar, selesa, menarik dan nampak menyeronokkan ! Malam-malam pun dibenarkan mandi swimming pool ye.

    BalasPadam
  6. gila cantikkkk.... gambaq kak farah memang tak kalah

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Wrmbth dan selamat pagi farah

    Bestnya dapat tinggal kat hotel macam ni

    Dapat relaks kejap

    BalasPadam
  8. cun sgt facilities nya tu...
    memang tip top n mleteop gitu haaa

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||