CELEBRATE 14TH WEDDING ANNIVERSARY @ LEXIS SUITE PENANG | LAST PART - BERSUKA-RIA SEBELUM CHECK-OUT!

11:56

Assalamualaikum dan Hai!
Aduhaii terbantut nak sambung citer last part kat Lexis ni haaa..sebab dok kalut dengan trip Maldives hari tu..huhuhu...tak pa hari nie meh nak sambung lagi citer..

Pagi tu bangun awal sebab nak layan sunrise la kononnya..tapi tah kat mana menyorok, tak mau muncul pulak dia..Hurmm tak dak rezeki kami...tapi tak pe..dapat layan pemandangan indah kat depan mata pun rezeki jugak kan.. so tanpa membuang masa kami anak-beranak terus gedebushhh masuk kolam! hahaha...kena bagi anak-anak mandi puas-puas sebab tengahari dah nak check out!







mula-mula mandi masih berseluar si Emir Daniyal dan Irfan ni, tapi bila dah lama terus bogel dah..hahaha..mujur lah private pool kan..



dah puas mandi kolam, sambung berendam kat dalam bathtab pulak..jenuh bertempikk suruh berhenti..tak dilayan pun i..pffttt..mandi la sepuasnya nakkkkkkk..


selesai check-out..kami tak terus balik..tapi naik semula ke Level 8 untuk bawa anak-anak main sekejap di KidzWorld..menarik juga tau kat sini..ada banyak yang boleh dicuba antaranya....Eh! meh layan gambar-gambar jer lah yer..heee









InsyaAllah, next time kalau datang lagi nak layan karok pula..


adik i Nurul, sempat mencuba SPA kat sini..best dia kata tapi harga agak sedikit pricey..standard la kennn...nak murah kena pi siam ler...



sunyi sepi kolam utama ni..maybe semua lebih selesa berendam dalam private pool di bilik jer...



  



Okay, maka dengan ini berakhir lah sudah trip kali ini..sebelum balik sp kami singgah di Pen Mutiara Penang untuk pekena kari kepala ikan...Fuhhhh! surrrrrrrrr weiiiiiii! 



Ok lah..nanti sambung lagi citer travel yang lain na....stay tune! bye..

With Love,
FarahGlanzDotCom

You Might Also Like

5 comments

  1. singgah sini,, bestnya seronok nampak anak beranak

    BalasPadam
  2. Beronok-ronok anak beranak bersuti sempena anniversary yea

    BalasPadam
  3. tahan ea balloon tu dalam tu ? tak de pulak Emir pecahkan.. hahahaha

    BalasPadam
  4. lexis mau xbest hahaha.. lama dh xdok hotel2 dlm penang 😂😂😂 sotong goreng tepung dok teringat

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||